Copyright © 2023. All Rights Reserved

Кои сме всъщност ние?

Кои сме всъщност ние?

Ниски цени. Високо качество. Голямо разнообразие. Лидери в бързото обслужване.


На пръв поглед това сме ние. Но какво всъщност се крие зад всичко това. Сравнително нова фирма създадена 2018г., и въпреки всичко и всички се наложихме на пазара. Постепенно малки и големи научиха "За нас" и се убедиха сами в думите с които започнахме.


При н
ас ще откриете...

Ние сме производители на всичко свързано със спалното бельо (Памучно Спално бельо, Спални Комплекти, Памучни чаршафи, Долен чаршаф с ластик, Възглавници, Покривало за легло, Възглавници за бременни) и постоянно гледаме да увеличаваме нашият асортимент! Вече се разширяваме, като добавихме и шалте, покривало за легло, олекотена завивка, боне, кърпа, халат и т.н.. Нашите виждания са да увеличаваме постоянно предложенията си, но най-важно е "За нас", те да са качествено изработени и на достъпна цена. Разполагаме с високо квалифициран екип, който е съвкупност от хора с огромен опит в шивашкият бранш, заедно с млади и мотивирани за успех личности, който не се отказват лесно от нови предизвикателства и разполагат с нужният потенциал да прескачат всякакви трудности. Това е формулата която ни кара винаги да Ви обърнем нужното внимание, да ви предложим правилният спален комплект за Вашите нужди, да изработим всеки детайл (чаршаф, калъфка, плик за завивка) по нашият професионален начин и Ви гарантираме, че ще останете меко казано "Доволни"!


Спално бельо по поръчка

Като производител вкарахме един раздел, койте не е толкова популярен за онлайн магазин "Спално Бельо - По поръчка". Това наше начинание се дължи на факта, че ние искаме да задоволим всички Ваши изисквания и претенеции. Искаме да успеем да изработим Вашите предложения на изгодни цени. Повечето магазини за Спални Комплекти са прекупвачи, а производителите рядко имат контакт с крайният клиент, или ако имат такъв, те предлагат определени "стандартни" размери и нищо повече. Ние се стараем да променим точно това! За това Ви предлагаме Спален Комплект от 5 части изработен изцяло по Ваши размери, или Долен чаршаф с ластик направен точно и единствено само за Вашият матрак и се стремим да изпълним всяка една Ваше изискване. Ако желаете просто единична бройка изработена специално за Вас, не се колебайте и ни потърсете. Нашите спални комплекти се отличават по-много неща. Едно от най-важните неща е, че успяхме да си договорим преференциални цени от производителите на различните материи плат. Не работим с посредници, а директно със заводите (Selonya , Ginda, Sabaev). Това ни отваря друг белег по-който винаги ще се различим освен евтините ни цени и качеството което предлагаме. А именно, че можем да ви предложим разцветки и десени които много трудно може да откриете. Работим директно с техни каталози и винаги можем да поръчаме нещо което е непознато за нашият пазар специално "За Вас". Освен търговията на дребно, нашите мениджъри се справиха и с трудната задача, за намиране на по-големи търговци (Хотели, Магазини, Вериги и т.н.). Нашите продукти са вече в над 50 населени места в Бългрария. Или всичко това по-кратко казано е "Спално Бельо – Зари". При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Просто погледнете раздел „Контакти“, или ни пишете в лайв чата!Зари 122015 ЕООД
ЕИК:205042788
ИН по ЗДДС: BG205042788
гр.София