Copyright © 2023. All Rights Reserved

Възглавница, Шалте, Олекотена завивка

Възглавница:

Възглавниците които предлагаме са със стандартен размер 50/70 сантиметра. Единият модел възглавница е за любителите на малко по високите възглавници. Пълнежа е от млян дунапрен, външната част е изработена от мек микрофибър и е капитонирата. Другият вариант които може да откриете е по - ниска възглавница, която също така е антибактериална. Тя се изработва с пълнеж от силиконов пух и външна част от нетъкан текстил. За да сдобиете реална представа за възглавницата, нетъканият текстил е материята от която се изработват лекарските маски за лице. Това е дишаща материя, която не запотява.

Шалте / Покривало за легло:

Шалтетата които ще откриете при нас са изработени от качествен микрофибър. Те са двулицеви, в повечето случай са дюсови / едноцветни от едната страна, а от другата са с щампа. Предлагаме различни размери, като се съобразяваме с всички стандарти. За единично легло Ви предлагаме размер 150/210 сантиметра. Това е подходящо за всякакви модели единични матраци. Също така може да го използвате и за приста / персон и половина. Там стандарта на матрака е с ширина 120 сантиметра, а пристите в повечето случай са ъглови и така Ви остават 30см. свободно висящи (достатъчно, за да покрият стандартен матрак с височина 20см.). Във същият размер ще намерите и всичките ни детски предложения. Следващият ни артикул е с големина 200/210 сантиметра. Това шалте е идеално за всички спални със широчина на матрака до 164см.. И съответно най-големият ни размер е 210/240, подходящ за големи спални. Всичките предлагани от нас покривала за легло са здраво капитонирани, така че при третиране да не се размества средният слой, а това, че са двулицеви Ви дава възможност да разнообразявате визията на Вашата спалня ежедневно. Нашият онлайн магазин постоянно се ъпдейтва, така че ако не намирате това което търсите се свържете с нас. Наш колега ще Ви изпрати по електронен път всичко което го имаме налично и буквално за няколко минути, Вие ще сте поръчали, потвърдили, а ние дори може и да сме изпратили Вашата поръчка!

Олекотена завивка:

Нашите олекотени завивки са с 200-250 грамова вата. Също като шалтетата те са напълно капитонирани и ватата не се размества при третиране. Размерите са същите като на покривалото за легло: 150/210 - единична и 200/210 - двойна. Разполагаме със свежи цветове и различни нюанси. Ако все пак не успеете да намерите това което търсите. Не се колебайте и се свържете с нас! Можем да удовлетворим всички Ваши изисквания!

Подреди по