Copyright © 2023. All Rights Reserved

Възглавница за бременни / кърмене Бейбиям

37,30 лв. 29,84 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Мека възглавница за бременни

Изключителен комфорт през цялата бременност, а и след това. Поръчайте си удобната възглавница, която ще ви бъде нужна поради уникалното удобство, което ще ви предложи. Няма да искате да се отделите от нея! Освен това освен през бременността ще може да я използвате и след това. Ще бъде от голяма помощ и при отглеждне не вашето бебе - когато кърмите и след това в по-голяма възраст когато то се учи да сяда.

 

- Високо качество!

- Комфорт през бременността!

- Изцяло памучна материя!

- Гарантирано удобство!

- Ниска цена!


Евтина възглавница за бременни и кърмене - Бейбиям! 

Усещане за потъващи пясъци - това се дължи на пълнежа от стиропорни микроперли. Благодарение на пълнежа възглавницата заема всяка една изисква на тялото ви. Памучна външна част, която не предизвиква алергии - подходяща и за чувствителна кожа. БЕЙБИЯМ е възглавница лесна за поддържка благодарение на калъфката, която е с цип и се сваля за да може да се изпере.

Ползи по време на бременост:

- Комфортен сън

- Почивка и релакс в желана поза

- Облекчаване на гръбначния стълб в легнало или седнало положение

- Облекчаване на тазобедрените стави

 

Ползи за бебето: 

-  Удобство при хранене

- Служи като гнездо за бебето и може да се използва когато лежи 

- Комфорт за гърба, когато бебето се учи да сяда

 

Състав:

Външна част - изяло памучна материя

Вътрешна част - 80% памук, 20% полиестер

Пълнеж - стиропорни микроперли с диаметър 1,5-4,0 мм. с изключително висока трайност

 

Състав: 100% Памук - външна част

Произход: България.

Поддръжка: Изпиране до 40 градуса, без избелващи препарати и сушлня.

Възглавница за която гарантираме, че ще е неизменна част от Вашата почивка по време на бременността Ви, а след това ще е удобен инструмен, който отново ще ползвате в първите месеци на малките калпазани. Докато сте бременна, особенно в последните месеци възглавницата ще Ви осигури меко удобство по време на почивка и сън.Един важен помощник на жената за да се чувства комфортно в леглото. А когато се появи малкото бебче, можете спокойно и удобно да го кърмите. Също можете да оставите между двете меки страни и така то ще може да си играе, или почива на нея. Стиропорните микроперли ще му придадат неуписуем комфорт и винаги ще бъдете спокойни за него. Памучната калъфка, която е включена в комплекта, направена със цип, за да може да се поддържа висока хигиена. Винаги със нея ще бъдете спокойни и за здравето на детето. Памукът е антибактериален, мек на допир, без неприятно изпотяване и запарване! Във по-късен етап, ще е от голяма полза и когато учите бебето да сяда. То винаги ще е леко подпряно на възглавницата, която ще поема леко неговите колебания и ще се обляга на меко и кофортно.

Намерете още детски артикули в нашият онлайн магазин. С високо качество на изработка, на достъпни за всеки цени. Прегледайте и други категории и си изберете спален комплект, олекотена завивка, калъфка и др..