Copyright © 2023. All Rights Reserved

Възглавници - Удобен сън

9,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Възглавници съставени от нетъкан текстил с пълнеж от силиконов пух.

Щом се посетили тази страница значи е настъпило време да смените възглавницата си с нова. Ако обичате да спите на по - ниски възглавници, тогава се спрете на тази възглавница със силиконов пълнеж. " Удобен сън " е с пълнеж от високо качествен антиалергичен пух, който не става на бучки, а се приготява по Вашата най - удобна поза за спане.

Ако пък обичате да се отдавате на спокоен сън върху по - висока възглавница ви съветваме да разгледате другото предложения от нас, за възглавница с пълнеж от млян дунапрен ( Възглавница - Релакс ), която също се предлага на достъпна цена.

Възглавницата е много важен детайл от спалното бельо. Изберете най - подходящата и удобна за вас. За да може на сутринта да се чувствате бодри и отпочинали от дългата нощ. А когато дойде време за сън, да си легнете с нетърпение и да се чувствате все едно потъвате в меките и пухкави облаци.

Артикулът е със стандартни размери 50/70.  За цялостно обновяване на спалното бельо разгледайте и памучните спалните комплекти, които предлагаме на изключително ниски цени или просто допълнете спалното си бельо с няколко нови и разнообразни калъфки в различни цветове.

С евтината цена, на която ви предлагаме този артикул може да поръчате повече от един брой и да задоволите съня на всеки един член от вашето семейство. Така че той да ви благодари за енергията, с която става всяка сутрин след ползотворния сън върху тази комфортна възглавница.

- Външна част на възглавницата е изработена от нетъкан текстил

- Пълнеж силиконов пух

- Иновативен продукт

- Произведено в България 

- Стандартен размер 50/70

 За още по голямо удобство, си поръчайте от нашите евтини калъфки с цип. Изработени от 100% памук, те ще добавят към съня ви повече комфорт допринесен от мекотата на плата. Ако не намирате в нашата онлайн платформа това което търсите, свържете се с нас и ние ще Ви обърнем нужното внимание и ще се опитаме да Ви угодим на всяко едно Ваше изискване и желание.