Copyright © 2023. All Rights Reserved

Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

14 май 2020
Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Да, цените падат и са повече от ниски!!!
На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Свържете се с нас, за да получите оферта, която няма да получите никъде другаде! Винаги можем да договорим и допълнителни отстъпки! Само ще загатнем, че можете да вземете артикул произведен от нас на цена 0,99лв. с вкл. ДДС! Минималната стойност на поръчката трябва да е 300лв.. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя!

Широката гама на десени и щампи в нашият онлайн магазин, Ви дава възможност за избор. А отделно от това ние ще Ви предложим още много различни щампи, едноцветни нюанси или нестандартни размери. Разбира се, ние сме подготвени, ако сте Хотел, да Ви изработим едноцветни Памучни Спални Комплекти и да Ви предложим бродерия на Ваше лого/име за по-лесна разпознаваемост при химическото чистене. А ако сте магазин ще Ви предложим страхотен етикет в целофанова опаковка, който да предизвиква нужното ВНИМАНИЕ на Вашите клиенти. Можем да Ви предложим Памучно Спално бельо на цена от 7.99лв с включено ДДС.

Прочетете още в раздел "Спално бельо - на едро", или директно се свържете с нас! 

Месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил

Спално бельо - ЗАРИ - производство на спални комплекти и домашен текстил. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със спалното бельо!

прочети още
Спално бельо от 5 части с два плика - Няколко ТОП предложения

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко реда да Ви обясним най - важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор за качествено и евтино спално бельо с два плика! 

прочети още
Авторски права върху нашите снимки

Вече официално повечето снимки в нашият сайт и във фейсбук страницата ни са с авторско право към фирма: "ЗАРИ 122015" ЕООД. От тук нататък ще държим да не се използват, без наше позволение и ако се използват то да е само за нашите артикули. Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Попадали сме на подобни случай и за това предприехме крайни мерки.

прочети още
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго.

прочети още