Copyright © 2023. All Rights Reserved
Филтри Спално бельо - Ранфорс
Изчисти филтрите
Размер на комплекта:
Брой части:
Цветове:
Вид щампа:

Спално бельо - Ранфорс

Какво е Ранфорс:

Това е тъкан с матово покритие, много голяма плъност при тъкане, лека и невероятно мека, която е съставена от 100% Памук. Разликата между ранфорс и стандартните хасета е в структурата на нишката, изграждаща тъканта. Нишката е усукана (рингова) прежда, като на квадратен сантиметър тъкан, броят на нишките е варира около 65бр.. Това прави материята изключително издръжлива, с по-ниска степен на свиваемост и в същото време изключително фина и мека в сравнение със стандартнто памучно Хасе, но все пак не толкова колкото памучния сатен, или перкал.

Поддръжка на спалното бельо:

Спалното бельо от Ранфорс притежава способността, за много кракто време да поема влагата и да изсъхва почти веднага, което прави поддръжката му много лесна. Материята е с много ниска степен на свиваемост, която ние отпускаме още при самата изработка. Така ние Ви гарантираме, че дори след каквото и да е третиране, Вашето спално бельо няма да се е свило, така че да е не използваемо! 

Особености:

След всичко изписано, по горе, може да добавим и няколко забележителни функции на тази материя. Тя поддържа естествения температурен баланс на тялото през нощта. Освен това ранфорса дава възможност на кожата да „диша“ и тази съвкупност прави така, че да ни е меко и прохладно през лятото и топло и уютно през зимата. Освен всичко, спалното бельо от ранфорс е и много издръжливо, не предизвиква алергични реакции и статично електричество. Високите качества на Спално бельо - Ранфорс и сравнително ниската му цена (спрямо функциите които притежава), го правят подходящ за тези, които търсят разумният комфорт.Филтри
Подреди по