Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спално бельо от 5 части с два плика - Няколко ТОП предложения

22 юни 2021
Спално бельо от 5 части с два плика -  Няколко ТОП предложения

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот.

Прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко редове да Ви обясним най- важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор!Какво е спално бельо от 5 части?

Спалното бельо от 5 части представлява долен чаршаф, два плика за завивка и две калъфки. Използва се най - често за големи (макси) спални и главната причина е когато, Вашият партньор в леглото ви издърпва завивката. Това е не комфортно. Но спалното бельо с два плика придава страхотно удобство за всеки и вече доста хора го предпочитат.Как да изберем правилният размер?

Изборът на спално бельо с два плика е лесен стига да знаете размерите които Ви трябват. За начало е важен долният чаршаф, както казваме на нашите клиенти "Оставете от всяка видима страна на матрака по 15/20см." Така, ако Вашият матрак е за стандартна спалня (160/200), най-подходящият долен чаршаф е 200/215см. "Хасе", или 200/240см. "Ранфорс". Идва ред на калъфките, нашите предложения са съответно за стандартни възглавници и размера на калъфката е 50/70см. Но ако това НЕ е Вашият размер, или просто желаете украсителен шев, или пък желаете закопчаването да е с цип, свържете се с нас. Ние можем да изработим всяко едно Ваше желание, дори можем да поставим ластик на долният чаршаф, за да е пълен Вашият комфорт! Никога не подценявайте плика за завивка! Няма да Ви отнеме много време да го премерите и да разберете точните размери. В България, вече се предлагат доста различни варианти, но все пак два са най - използваните. Това са пликове с ширина 130 и 150, но за да бъдете сигурни Ви съветваме първо да премерите, така ще бъдете сигурни във Вашата поръчка.Подходящата за нас материя е...

Материята никога не е за подценяване! Двете най - популярни материи при нас са "Хасе" и "Ранфорс". Те са изцяло памучни, но все пак има доста разлика в тях. Материя "Хасе" е с около 45 нишки на кв.см.. При нея с просто око може да видите преплитането на нишките. Това е бюджетен вариант за тези които все пак искат да се насладят на памучно и качествено спално бельо. Цената е близка до всички полиестерни комплекти, а разликата в плата е огромна. Другата материя е "Ранфорс", или както ние казваме - Разумният комфорт! При нея нишките варират между 60-65 на кв.см., с рингова плетка, всичко е така изчислено, че да поддържа температурният баланс. Топло и уютно през зимата и свежо и прохладно през лятото!

Вече знаем кои са нашите размери, избрахме си и материя, но трябва да обърнем внимание и на подходящите цветове / десени. Е, тук вече е всеки със собственият си вкус. Някой желаят да им е цветно и шарено, други пък да е със същият цвят като на стените, трети пък желаят да е по не стандартна щампата (забележителности, градове и т.н.). Това е изцяло Ваш избор!Сега ще Ви представим няколко от нашите ТОП предложения, в различни цветове, размери и материи:

1.Спално бельо - Forest Снимка №1

Спално бельо в така модерният напоследък лилав цвят. Материята е "Хасе", изцяло памук. Съобразено изцяло с това което писахме по - горе, ние Ви предлагаме два варианта на спално бельо 5 части.

Спално бельо 5 части (Долен чаршаф 200/215, Два плика за завивка 130/210 и две калъфки 50/70) – 51,70лв.

Спално бельо 5 части (Долен чаршаф 215/240, Два плика за завивка 150/210 и две калъфки 50/70) – 57,70лв.

2. Спално бельо - Шампанско Снимка №2

Това спално бельо ще придаде изтънченост и елегантност във Вашата стая. Изработено от ранфорс, ние Ви гарантираме един качествен и ползотворен сън.

Спално бельо 5 части (Долен чаршаф 200/240, Два плика за завивка 130/220 и две калъфки 50/70) – 82,90лв.

Спално бельо 5 части (Долен чаршаф 220/240, Два плика за завивка 150/220 и две калъфки 50/70) – 94,90лв.

3. Спално бельо - Beauty Снимка №3

Изключително красиво спално бельо, в комбинация са няколко нюанса на зелен цвят и екрю. Изискан и винаги в крак с модните тенденции, не подвалстен на времето! Изработен от страхотната материя "Ранфорс".

Спално бельо 5 части (Долен чаршаф 200/240, Два плика за завивка 130/220 и две калъфки 50/70) – 81,90лв.

Спално бельо 5 части (Долен чаршаф 220/240, Два плика за завивка 150/220 и две калъфки 50/70) – 93,90лв.

Това са едни от нашите ТОП предложения, но ако това не са Вашите цветове / щампи, влезте и разгледайте в "Спално бельо - 100% Памук", или в "Спално бельо - Ранфорс" още много от нашите предложения. След като отворите избраният от Вас десен, в падащото меню може да направите Вашият избор на спално бельо 5 части. Да, това са нашите цени за материя "Хасе" - 100% Памук и "Ранфорс".

Десените са много, качеството е сигурно, производителите сме ние!
Спално бельо - ЗАРИ - Комфорт и качество, като за другари!

Месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил

Спално бельо - ЗАРИ - производство на спални комплекти и домашен текстил. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със спалното бельо!

прочети още
Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Спално бельо ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Обновете визията на вашият хотел, или разширете асортимента на вашият магазин на символични цени! Възползвайте се! За да достигнете до ниските цени, просто се свържете с нас и направете поръчка поне за скромните 150 лв.! На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя! Потърсете ни, няма да съжалявате! 

прочети още
Авторски права върху нашите снимки

Вече официално повечето снимки в нашият сайт и във фейсбук страницата ни са с авторско право към фирма: "ЗАРИ 122015" ЕООД. От тук нататък ще държим да не се използват, без наше позволение и ако се използват то да е само за нашите артикули. Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Попадали сме на подобни случай и за това предприехме крайни мерки.

прочети още
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго.

прочети още