Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спално бельо Ранфорс - Щампа

Спално бельо - Щампа:

Представяме Ви дизайнерски щампи / десени изобразени върху ранфорс. Разнообразете стила на Вашата спалня с едно от нашите предложения. Така освен спално бельо от хубава материя, ще имате и модерна визия на Вашата стая.

Размери на спално бельо:

Всеки долен чаршаф от материя Ранфорс е с дължина 240см., а за да разберете коя ширина е подходяща за Вашият матрак, просто му премерете ширината и добавете по 20см., от двете страни. Така ще бъдете сигурни, че долният чаршаф ще пасне идеално на матрака Ви. Добре е да премерите и Плика за завивка, за да сте убедени, че това е размера които Ви трябва.

Допълнения към спално бельо:

Към всяка една част на спалното бельо можем да добавим нещо, което да допринесе за Вашият комфорт. На долният чаршаф можем да пришием ластик, а на плика за завивка и калъфката – цип за закопчаване. Както и при другите ни предложения и тук при всек един артикул ще откриете Бюджетен Спален Комлект, които включва долен чаршаф + калъфка/и (без Плик за завивка). Това е идеален вариант, да промените визията на спалнята си с много малък бюджет.

Подреди по