Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спално бельо Ранфорс - Дюс / Едноцветно

Едноцветно Спално бельо - Ранфорс:

Класически цветове, изобразени на памучно спално бельо от материя Ранфорс. Това е вариант в които, хем ще избягате от сезонната мода, хем Вашата спалня винаги ще изглежда стилно и елегантно. Плата е много фин и мек на допир, а поддръжката му е лесна. Също така предоставяме и вариант за експерименти: Винаги може да поръчате от нашите бюджетни предложения (без Плик за завивка) и да съчетаете едноцветен долен чаршаф и калъфки, заедно с Плик за завивка с щампа. Както ще видите по – долу, цените започват от 18,70лв. (за бюджетно спално бельо). Ние сме на Ваше разположение и осъществяваме Вашите идеи. Ако не намирате това което искате, винаги може да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно да удовлетворим Вашите изисквания!

Подходящи размери за Вашата спалня:

Във падащото меню ще откриете и Бюджетно Спално бельо и цял Спален Комплект във всички стандартни размери. Премерете хубаво Вашият матрак, преди да поръчате. При нас са описани размерите на спалното бельо, НЕ на матрака Ви! След като го премерите, добавете по 20см. от всяка страна и ще разберете много лесно кои размер долен чаршаф е идеален избор за Вас. За Плика за завивка е хубаво да направите същото (просто не добавяйте нищо), а калъфките които предлагаме са за стандартни възглавници 50/70.

Едноцветни цветове:

Ние Ви предлагаме най – използваните едноцветни предложения от материя Ранфорс. Имайте на предвит, че онлайн магазина постоянно се допълва и някой цветове, може да не са качени, или пък да са временно свалени. Затова, ако не намирате това което търсите, просто се свържете с нас. Наш консултант ще ви обслужи и ще Ви предложи възможно най – добрият вариант, ще се постараем да отговорим на всички Ваши изисквания! Потърсете ни и задайте Вашите критерии на цвят, нюанс, размер и се убедете сами, че можем да счупим всички граници!

Подреди по