Copyright © 2023. All Rights Reserved

Детско Спално бельо - Ранфорс

Детско Спално бельо от материя Ранфорс:

Материя Ранфорс е с около 20 нишки на кв./см. по плътна от другата памучна материя която ви предлагаме (Хасе). Отново е изцяло памучна, без изкуствени примеси. Не предизвиква изпотяване, не залепва по кожата, а самата рингова плетка с която е изработена поддържа температурният баланс на тялото през цялата нощ. Това й качество е най - забележимо, защото през лятото е прохладно на малките палавници, а през зимата е топло и уютно. Така Ви предлагаме възможно най - доброто за най - малките! Закупуването на спално бельо директно от производител, ще Ви даде сигурност в самата изработка на спалният комплект.

Предложения за Ранфорс Спално бельо:

Предлагаме Ви дизайнерски щампи, които са съобразени с нещата на които най - много се радват нашите малки приятелчета. Ще намерите: коли, мотори, пожарни, различни животни, звезди и т.н.. Размерите които Ви предлагаме са стандартните за бебешка кошара, юношеско легло, или единично / ъглово легло. Ако пък желаете може да поръчате и бюджетен вариант (долен чаршаф + калъфка), това ще разнообрази със сигурност Вашата детска стая. И все пак, ако не намирате това което търсите, не се колебайте да се свържете с нас (погледнете раздел "Контакти").

Защо да поръчам Спално бельо от Вас?

Както вече сте прочели на доста места, ние сме производители, а не прекупвачи. Главната ни цел е да Ви предложим възможно най - доброто на достъпна и разумна цена, без да правим компромис в качеството и най - вече да сме сигурни в продукта които Ви предлагаме. Не на последно място, за нас е приоритет доброто и бързо обслужване. Във рамките на един работен ден, при направена от Вас поръчка, наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърди артикула и неговите размери и да Ви уведоми, кога ще бъде изпратена. При нас всичко се изработва индивидуално и според Вашите изисквания!

Подреди по