Copyright © 2023. All Rights Reserved

Ранфорс Спално Бельо - Wood

55,90 лв. 44,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Елегантност и още нещо с ранфорс Спално бельо - Wood


Превърнете спалнята си в спокоен рай с нашето ранфорс спално бельо Wood. Това красиво спално бельо, изработено от нас Home Textile - ZARI, съчетава модерен дизайн с превъзходен комфорт, за да подобри изживяването ви по време на сън.


Представяме ви една от нашите ТОП щампи. Страхотна, освежаваща, подходяща за всеки! Нейният страхотен дизайн приляга на всяка спалня и създава чувство за свежест и уют! Това луксозно спално бельо е изработено от материя Ранфорс, която придава неустоим комфорт на всеки. Достъпно и качествено, няма какво да желаете повече! Важно: не отговаряме, ако започнете да закъснявате сутрин по-често от нормалното! Това ще е предизвикано от мекотата и допира на приятният памук с тялото Ви и желанието да довършите сънят си. Идеалният избор за подарък и на Ваш близък човек, гарантираме Ви, че ще го изненадате и той ще остане повече от впечатлен.


Налични размери от спално бельо Wood


Нашата колекция ранфорс спално бельо Wood се предлага в различни размери, гарантиращи перфектно прилягане към всяко легло. Всеки комплект включва различен брой долен чаршаф, плик за завивка и калъфки за възглавници. Наличните размери са:

- Малък Спален Комплект Wood от 3 части - 130/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 130/240; Плик за завивка 130/220 и Една Калъфка 50/70 - подходящ за единично, или ъглово легло.

- Малък Спален Комплект Wood от 3 части - 150/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 150/240; Плик за завивка 150/220 и Една Калъфка 50/70 - подходящ за единично легло, или приста.

- Среден Спален Комплект Wood от 4 части - 160/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 160/240; Плик за завивка 160/220 и Две Калъфки 50/70 - подходящ за приста, или персон и половина.

- Среден Спален Комплект Wood от 4 части - 180/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 180/240; Плик за завивка 180/220 и Две Калъфки 50/70 - подходящ за малка спалня, или приста.

-
Голям Спален Комплект Wood от 4 части - 200/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 200/240; Плик за завивка 200/220 и Две Калъфки 50/70 - подходящ за стандартна, или малка спалня.

-
Голям Спален Комплект Wood от 4 части - 220/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 200/220; Плик за завивка 220/220 и Две Калъфки 50/70 - подходящ за стандартна, или голяма спалня.

-
Макси Спален Комплект Wood от 4 части - 240/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 200/240; Плик за завивка 220/240 и Две Калъфки 50/70 - подходящ за голяма и макси спалня спалня

-
Голям Спален Комплект Wood от 5 части 200/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 200/240; Два Плика за завивка 130/220 и Две Калъфки 50/70 - подходящ за стандартна спалня.

-
Макси Спален Комплект Wood от 5 части 220/240 който съдържа: Долен чаршаф с размери 220/240; Два Плика за завивка 150/220 и Две Калъфки 50/70 - подходящ за макси спалня.


Първокласно качество от луксозен памучен състав


Отдайте се на луксозното усещане, предизвикано от 100% памук с нашето ранфорс спално бельо. Висококачественият ранфорс памук осигурява естествена мекота, дишане и издръжливост, осигурявайки наистина спокоен нощен сън. Това спално бельо е много прецизно изработено, за да предложи изключителна комбинация от комфорт и елегантност.


Лесна грижа и поддръжка на ранфорс спално бельо


Поддържането на първоначалното състояние на вашето ранфорс спално бельо е лесно, като просто се придържате към следните инструкции за грижа:
1. Изпирате го до максимум 40 градуса.
2. При изпиране не използвате белина и избелващи препарати.
3. За сушене на продукта, не използвате сушилня.
Спазването на тези насоки, ще ви помогне да запазите за много дълъг период от време красотата и мекотата на вашето спално бельо.


Уникални характеристики на спално бельо Wood


- Нашето спално бельо представя красива цветова палитра от бежово и кафяво, хармонично съчетаващи се, за да създадат топла и приветлива атмосфера.

- Изработено от луксозен ранфорс памук, това спално бельо осигурява мека и издръжлива текстура, идеална за комфортен сън.

- Дизайнът включва кафяви дървета, изобразени на бежов фон, създавайки модерен и стилен външен вид.

- Всеки елемент и детайл са отпечатани с голяма прецизност, което гарантира, че дизайнът остава жизнен и привличащ вниманието.

- Този комплект ранфорс спално бельо предлага най-високо качество на достъпна цена, което го прави повече от добра инвестиция за подобряване на декора на вашата спалня.


Подобрете спалнята си със спално бельо Wood


Добавете част от природата към вашата спалня


Комплектът спално бельо Wood преобразява вашата спалня със своя вдъхновен от природата дизайн и топли цветове. Комбинацията от бежово и кафяво създава спокойна и стилна атмосфера.


Изпитайте комфорта на памучният ранфорс


Насладете се на луксозното памучно усещане с нашето ранфорс спално бельо. Този висококачествен материал предлага изключителен комфорт и издръжливост, осигурявайки спокоен нощен сън. Отличава се с факта, че винаги поддържа телесната температура.


Идеален декор за всяка спалня


Независимо дали за лична употреба или като подарък, спално бельо Wood е идеален за всяка спалня. Неговият елегантен дизайн и висококачествен материал го правят универсален и стилен избор.

Преобразете спалнята си с елегантното и удобно
ранфорс спално бельо. Изработено от 100% памук и с модерен дизайн, този спален комплект от ZARI съчетава качество и стил. Поръчайте сега, за да подобрите спалнята си и да се насладите на луксозно изживяване по време на вашият сън.

Ако все пак това не е вашият десен или вашият цвят, разгледайте и другите наши предложения от материя Ранфорс. Ако отново не откриете това което търсите и предпочитате, свържете се с нас по някоя от всичките опции които сме предоставили. Всеки клиент е важен за нас, гарантираме, че ще останете удовлетворени от отношението ни. Можем да Ви консултираме и да получите това което желаете (нестандартни размери, десени от стари каталози и т.н.). Очакваме Ви, "Зари" - Комфорт, като за другари!