Copyright © 2020. All Rights Reserved

Информация за клиенти на едро

Информация за клиенти на едро

Спално бельо и домашен текстил - на едро за Вашият търговски обект.

Здравейте,

 

ние сме производители на всичко свързано със спалното бельо. Държим на високото качество, доволните клиенти и не на последно място, на ниските цени. Ако желаете да заредите Вашият търговски обект от нас, или просто да  обзаведете Вашият хотел, мотел, къща за гости, детска градина и т.н., не се колебайте да се свържете с нас. Цените които виждате в нашият онлайн магазин, нямат нищо общо с цените за клиенти на едро. Можем да Ви предложим памучни Спални Комплекти на цена от 15.99лв. с включено ДДС, или памучен долен чаршаф + страндартна калъфка на цена 7,99лв. с включено ДДС.

 

Ние Спално Бельо - ЗАРИ сме производители, а не прекупвачи. Работим със заводи които директно произвеждат всякакви естествени материи, не работим с посредници, за това си позволяваме иделаното качество, за всекидневна употреба на ниски цени. Ако сте в Хотелиерският бранш, можем да Ви предложим и бродерия, за да различавате спалното бельо при поддръжката му. В цената също е включена и опаковка покриваща всички стандарти за директни продажби където и да е на българският пазар.


Според заявката която желаете да направите, ще получите и съвсем други цени от тези посочени в сайта. Също така можем да Ви предложим съвсем различни щампи от тези в сезонните каталози които се предлагат на всякъде по-едно и също време. Защото са от отминали вече предложения на заводите, но ние можем да си доставим, желаната от Вас материя, в желаният цвят, за не повече от 2-3 дена. Така ще може да разгледате над 200 различни разцветки и щампи и съответно ще можете да изберете най - подходящото за Вас. А ако не желаете щампи, ще Ви намерим идеалният дюс цвят който Вие търсите.

 

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви изготвим оферта, специално за Вас и Вашите изисквания. Убедени сме, че ще останете доволни от нашите цени и нашето  отношение. Стремим се в най-кратки срокове да изпълняваме Вашите поръчки, а за отношението се убедете сами. Вземете Вашата оферта сега, изискват се почти нулеви усилия(не повече от 1мин.), а за останалото ние сме сигурни, че ще се получи! Изпращайте Вашите запитвания на:

e-mail: info@spalnobelyozari.eu

Телефон: 0878379105

https://www.facebook.com/home.textile.zari

 

Или ни пишете в чат прозореца (от долу в дясно).

 

Също така може да дойдете и на място (погледнете раздел контакти). Тъкмо и сами ще се убедите в нашето производство.