Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спално бельо - Щампа

Какво е Спално бельо - Щампа:

Това са дизайнерски щампи / десени изобразени на високо качествен памучен текстил. Ако желаете да разберете малко повече за материята натиснете тук.

Размери:

Във всяко едно наше предложение ще намерите два варианта за Спален Комплект (Бюджетен и Обикновен). Разликата е в това, че бюджетното спално бельо е без плик за завивка (само долен чаршаф + калъфка/и). В падащото меню на всеки един артикул, ще откриете и двата варианта в различни (стандартни) размери, както и Спално бельо от 5 части - с два плика.

Допълнения:

Винаги можем да направим спалното бельо и по зададени от Вас размери. Също така можем да изработим долният чаршаф да е с ластик, или да добавим цип на калъфките, или плика за завивка. Напълно е възможно да изработим Спален Комплект по изцяло зададени ни от Вас размери и желания. Разберете повече, като изпозлвате един от вариантите да се свържете с нас. Наш консултант ще Ви обясни всичко от което се интересувате. Цените са повече от достъпни, а спалното бельо е Българско - ние го изработваме. Това е и една от главните причини, която ни позволява да сме гъвкави и да можем да изпълним всяко едно Ваше желание!

Спално бельо - Щампа
Подреди по