8,99 лв.

Памучен Спален Комплект - Класик Черен

Класическо бяло или черно, а защо не и двете!?! Може да разчупите стила на Вашата спалня, като направите един комплект комбинирайки двата цвята от изцяло Памучен плат. Така ще пасне на всеки интериор, а същевременно с това ще изглежда и доста изящно, с този страхотен Спален Комплект . Свържете се с нас в нашият онлайн магазин, или на нашата фейсбк страница, за да поръчате спално бельо, на което всеки ще се възхити!

» Антибактериална Материя
» Класическа Щампа
» Може да се добави цип
» Възможност заизработка на к-кт от 5 части
» 100% Памук


Произход: България
Материя: 100% памук
Производител: Спално бельо - ЗАРИ
Поддръжка: Изпиране до 40° ; Не се препоръчва използване на сушилня.

Спален Комплект включва: 1бр. долен чаршаф; 1бр. плик за завивка; 2бр. калъфки 50/70 (изключение прави размер 130/215 - 1бр. калъфка).

Долен чаршаф с калъфка/и включва: 1бр. долен чаршаф, 2бр. калъфки 50/70 (изключение прави размер 130/215 - 1бр. калъфка).

Размерите на комплектите са: 
Комплект Класик Черен 130/215 - Препоръчваме за единично легло.

Комплект Класик Черен 160/215 - Препоръчваме за приста/персон и половина.

Комплект Класик Черен 180/215 - Препоръчваме за малка спалня.

Комплект Класик Черен 200/215 - Препоръчваме за стандартна спалня.

Комплект Класик Черен 240/215 - Препоръчваме за голяма спалня.

Всички зададени размери са размерите на самите чаршафи, а НЕ на Вашият матрак. 
Пример: За матрак 160/190 - най-удобният размер на спален комплект ще е 200/215. Просто се оставя по-минимум 10см. от страна за резерва, за да не Ви е размера точно по матрака, а ние Ви препоръчваме да оставите по 20см от всяка страна! 

Не забравяйте, че ние сме си производители на спалното бельо и можем да изработим всичко за Вас по-поръчка: Спален комплект от 5 части, Долен чаршаф с ластик, Всякакви нестандартни размери и всичко което може да си помислите! За целта посетете нашата категория Спално бельо - по поръчка.


Забележка:
При тази материята, продуктите с размер 240/215 - щампата се обръща настрани и изгледът и става по широчина на Вашата спалня.

Посетете секцията "Често задавани въпроси (FAQ)", ако имате допълнителни въпроси или искате да разберете защо се обръща щампата на една страна! 

https://www.spalnobelyozari.eu/faq.html  - (FAQ)

- +
Моля, изберете: