Copyright © 2022. All Rights Reserved

Спално бельо - Дюс / Едноцветно

Едноцветно памучно спално бельо:

Ако обичате класиката, а не модата която се сменя постоянно, желаете да експериментирате, или просто искате да допълните Вашият Спален Комплект, то значи сте попаднали на правилното място. Намерете най – подходящият за Вас цвят, след това изберете правилният размер и поръчайте. Можем, да изработим и отделни артикули (калъфка, чаршаф, плик за завивка). Бързо, Лесно и Сигурно.

Подходящи размери:

Както и при другите ни предложения и тук ще намерите два варианта на Спален Комплект. Единият е Бюджетно Спално бельо (съдържа само долен чаршаф и калъфка/и), другият е цял Спален Комплект. Също така може да изберете и Спално бельо от 5 части (стандартно спално бельо, но с два плика за завивка). За да разберете най – подходящият размер, премерете хубаво Вашият матрак по широчина и добавете по около 20см. и от двете страни, дължината е стандартна и вече знаете размера на подходящият за Вас долен чаршаф. Калъфките които предлагаме са стандартни 50/70 (винаги може да изработим и друг размер). По същият начин може да премерите и Плика за завивка, така ще бъдете сигурни в размерите които сте поръчали. Свържете се с нас, ако освен нестандартни размери, желаете да добавим ластик на долният чаршаф, или цип на плика за завивка, може да добавим и цип на калъфката. Всяко Ваше желание, можем да го превърнем в реалност!

Цветове:

Нашият онлайн магазин постоянно се допълва, но се стараем винаги да има като предложения, поне основните и най - използвани цветове. Ако не намирате това което търсите, просто се свържете с нас и попитайте нашите консултанти. Ние ще се постараем да изпълним всички Ваши изисквания! Да намерим подходящи цветове и нюанси и да ги изработим по стандартни, или Ваши размери! Потърсете ни!

 

Подреди по