Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спално бельо - Детско

Детско Спално Бельо:

Както при останалото спално бельо и тук, ние сме производители на всички продукти. Детските спални комплекти които ще видите в тази категория се изработват от Хасе - 100% Памук (малко по - евтин вариант) и Ранфорс, отново изцяло памучен. Ако търсите детски долен чаршаф с ластик - може да го намерите малко по надолу (за различни кошари, или единично легло), както и долен чаршаф с калъфка, плик с калъфка, спални комплекти, или просто всяка част от спалното бельо по отделно. Но ако желаете можем да изработим цял Спален Комплект, като долният чаршаф да е с ластик. Тогава просто си харесайте щампа и се свържете с нас и ние ще изпълним Вашето желание. Във рамките на няколко минути, Ви гарантираме, че ще Ви предоставим желаната от Вас информация и ще получите оферта специално по Вашите изисквания, отново на достъпна цена!

Поддръжка на спалните комплекти:

Поддръжката на спалното бельо е изключително лесна. След като отворите всеки един продукт на нашият онлайн магазин, ще намерите подробни инструкции за поддръжка. Все пак задължителните такива са: изпирате на максимум 40 градуса, без да използвате сушилня (по-бързо захабява цветовете) и без да използвате белина и избелващи препарати.

За вашето дете:

Зарадвайте Вашето дете, накарайте го да ляга вечер с усмивка, или направете идеалният подарък на Ваш близък. Хубава и качествена материя, популярни герой, от Вас остава просто да накарата едно дете да засияе. Побързайте, някой количества са ограничени!

Подреди по