Copyright © 2023. All Rights Reserved

Спално бельо - Детско

Детско Спално Бельо:

Както при останалото спално бельо и тук, ние сме производители на всички продукти. Детски Спални Комплекти, са разделени в две категории: 100% Памук (Хасе) и Ранфорс. Ако търсите детски долен чаршаф с ластик може да го намерите в категория: „ЧАРШАФ С / БЕЗ ЛАСТИК“. Но ако желаете можем да изработим цял Спален Комплект, като долният чаршаф е с ластик. Тогава просто си харесайте щампа и се свържете с нас и ние ще изпълним Вашето желание. Във рамките на няколко минути, Ви гарантираме, че ще Ви предоставим желаната от Вас информация и ще получите оферта специално по Вашите изисквания, отново на достъпна цена!

Поддръжка на спалните комплекти:

Поддръжката на спалното бельо е изключително лесна. След като отворите всеки един продукт на нашият онлайн магазин, ще намерите подробни инструкции за поддръжка. Все пак задължителните такива са: изпирате на максимум 40 градуса, без да използвате сушилня (по-бързо захабява цветовете) и без да използвате белина и избелващи препарати.

За вашето дете:

Зарадвайте Вашето дете, накарайте го да ляга вечер с усмивка, или направете идеалният подарък на Ваш близък. Хубава и качествена материя, популярни герой, от Вас остава просто да накарата едно дете да засияе. Побързайте, някой количества са ограничени!

Подреди по