Copyright © 2023. All Rights Reserved

Разпродажби на нашите артикули

Какво представлява разпродажба на спално бельо?

Това са няколко различни разпродажби на спални комплекти директно от производител, които ще продаваме на производствена цена. Всеки месец, ще обновяваме всяка една графа (100% Памук, Ранфорс, Други артикули), може да намерите: чаршафи, пликове, калъфки, дори и цели Спални комплекти. Ако не виждате дадена графа, значи просто няма наличност от този вид / модел артикули.

Размери и защо са на толкова ниска цена?

Описаните от нас продукти в различните категории, са последни бройки от поръчки на едро, или от изостанали колекции. Може да намерите, всякакви размери (дори и не стандартни) от всякакви материи, цветове и щампи. В целта си да сме перфектни, ние винаги се подсигуряваме и взимаме повече от нужният ни плат за дадена поръчка. Все пак е възможно да изникнат всякакви не предвидени обстоятелства, а ние трябва да сме повече от перфектни. Затова в повечето случай, това което ни остава като метраж плат от различните поръчки, го изработваме на различни артикули и Ви го предлагаме в съответните категории на повече от ниска цена! 

Допълнения:

Все по-често се случва да ни задавате различни въпроси спрямо разпродажбите и за това ще Ви кажем някой от най - важните неща! Това са единични бройки! Минимална, почти нулева е вероятността да има 2бр. от един и същ артикул в дадена разпродажба. Ако желаете да закупите 2бр., просто се свържете с нас, но вторият брой ще бъде изработен специално за Вас и съответно ще бъде на редовна цена. Също така разпродажбите се обновяват в началото на всеки календарен месец, стремим се постоянно да има някаква наличност. Така че не се колебайте! Разгледайте и намерете най - подходящото спално бельо за Вас!

Подреди по