Copyright © 2023. All Rights Reserved

Разпродажба на спално бельо на производствени цени

Разпродажба на спално бельо на производствени цени

Разберете какво представлява нашата месечна разпродажба

Ние от Спално бельо - ЗАРИ правим месечна Разпродажба на Спално бельо произведено от нас, на нашият сайт. Цените започват от под 5,00лв. за долен чаршаф. Отидете в раздел "Разпродажби на нашите артикули" (ще го намерите в меню "Продукти") и разгледайте нашите предложения, разделени в подкатегории (хасе, ранфорс и други артикули)! На нашата фейсбук страница: Спално бельо и Домашен текстил – ЗАРИ, обявяваме всяка актуализация която правим на продуктите който предлагаме. Тази разпродажба е с цел да не изхвърляме останали парчета, а да ги изработим на различни продукти и да Ви ги предложим на символични цени (в които включваме материали и работата по тях), с минимална или нулева надценка! Или просто това са единични бройки, които са останали от поръчки на едро от наши партньори.


Кога, къде и как да я намеря?

Разпродажбите се провеждат всеки месец, около 10-то число актуализираме информацията и прикачваме линк в нашата фейсбук страница. Артикулите са постоянно качени в нашият сайт, в раздел "Продукти" (които ще намерите в главното меню) и след това може да изберете "Разпродажби на нашите артикули". Ще намерите памучно спално бельо на ниски или символични цени, от абсолютно всички материи с които работим и големи разновидности на щампи. Във не редки случай спалните комплекти са дори под производствената цена. Артикулите са всякакви (памучен чаршаф, калъфка, памучен спален комплект, както и пликове за завивка, долен чаршаф с ластик, спално бельо с нестандартни размери, спален комплект от 5 части и още много голямо разнообразие на всичко произведено от нас).

Цените са толкова ниски, защото това са остатъчни бройки от предходни големи поръчки от наши партньори (хотели, къщи за гости, магазини и т.н.).

Не пропускайте нашите
разпродажби на спално бельо. Винаги ще има нещо подходящо за вас и ще е на символична / ниска цена. Търсенето на тези артикули с всеки изминат месец става все по-голямо и това допълнително ни мотивира да продължим нашето развитие и увеличаването на нашият асортимент. Ако желаете да бъдете в час с "Месечната Разпродажба" или просто желаете да сте информирани за актуални предложения на Спално бельо - ЗАРИ, просто ни последвайте и харесайте нашата страница във фейсбук: https://www.facebook.com/home.textile.zari, или следете редовно нашият онлайн магазин. Това е официална страница на нашият онлайн магазин и там също правим различни промоции, представяне на нови десени или артикули и както и преди сме споменавали в страницата може да ни зададете Вашите въпроси и да заявите поръчка, която сте харесали от нашият сайт. Малко по – горе в текста има линк към страницата, или просто изпишете във фейсбук „Спално бельо и Домашен текстил – ЗАРИ“.


Нещо ново и различно!

В момента разработваме и раздел, в който ще има и единични бройки с минимален дефект: малка липса на щампа, разминаване на боята по плата, малки бримки, или просто останали единични части от друг спален комплект. Винаги когато има дефект на чаршаф (примерно), то дефекта ще е придружен с подробно описание и ще е с прикачена снимка на самият дефект. В повечето случай, когато има някакъв дефект по спалното бельо, ние ще го намаляваме с поне 50%, но със сигурност най-малкото намаление което може да срещнете е 20%. По-голямата част от намалението на спалните комплекти варира около 40-50%.