Copyright © 2023. All Rights Reserved

Ранфорс Калъфка 50/70

6,50 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Удобна! Мека! Нежна! Достъпна! Евтина!

Това са някои от определенията описващи памучната калъфка от материя Ранфорс. Калъфка за стандартна възглавница, тя ще ви накара да потънете в облаци и да се влюбите още с първия допир в мекия плат.

Характеризира се с малка свиваемост, по - голяма гъстота, също така тази материя поддържа телесната температура на тялото. Противоалергична и лесна за поддръжка.

Сега имате една рядка възможност в която може да пазарувате, само по един брой от модел!

Препоръчваме да не се чудите, поръчайте бързо за да се убедите сами колко е прекрасен този плат. Със закупуване на тази калъфка сънят е гарантиран - той ще бъде спокоен, а на сутринта вие ще се чувствате отпочинали! За още по голям комфорт и удобство заменете старата възглавница с нова, като допълнение на вашата поръчка с някое от нашите предложения.Тази калъфка е чудесно допълнение към всеки един спален комплект.

Във случай, че използвате повече от една или две възглавници. Свържете се с нас по няколко начина вижте кои са те във форма " Контакти", ако желаете да се изработи калъфка в друг размер или просто да добавим цип за по - голямо удобство. Ципът се поставя от късата страна на калъфката, така че да не може да ви убива по време на сън.

Харесайте си едно от нашите предложения и поръчайте бързо и лесно през нашата онлайн платформа. В падащото меню ще намерите имената на десени, който са описани в категория "Спално бельо - Ранфорс". Ако все пак не намерите това което търсите, свържете се с нас и добавете желаният артикул към Вашата поръчка. Направете Вашият комплект уникален, като съдържа повече части от стандартните предложения. Побързайте, количествата от някой десени, са ограничени!

Размер на калъфката 50/70!

Чист, без примеси 100% памучен Ранфорс!

Ниска цена!

ТОП Качество!- Произведено в България

- Материя Ранфорс

- ЗАРИ 122015 ЕООД - Производител

- Изпиране на не повече от 40 градуса; Да не се използва белина; Да не се използва сушилня; 


Артикул, който е подходящ за Вашата къща за гости, хотел или магазин. Всеки гост или клиент ще остане доволен след ползване на калъфките изработени от естествена тъкан. Със сигурност ще се върне пак при вас, а Вие ще ни потърсите отново за поръчка!

Спално бельо ЗАРИ - Комфорт и качество като за другари!