Copyright © 2023. All Rights Reserved

Ранфорс Едноцветно Спално бельо - Аква

54,99 лв. 45,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Насладете се на лукса на едноцветно спално бельо ранфорс


Внесете нотка на елегантност и спокойствие във вашата спалня с нашето едноцветно спално бельо ранфорс в цвят Аква. Произведено от реномираната българска марка Home Textile - ZARI, това спално бельо ранфорс е проектирано да осигури изключителен комфорт и стил. Независимо дали искате да подобрите дома си или да обзаведете хотел, този спален комплект е идеалният избор за изискана и спокойна среда за сън.


Налични размери отговарящи на вашите нужди:


Нашето едноцветно спално бельо ранфорс се предлага в различни размери, за да гарантира идеалното прилягане
към всяко легло. Всеки комплект включва различен брой долен чаршаф, плик за завивка и калъфки за възглавници. Наличните размери са:

- Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 3 части 130/240 за единично, или ъглово легло - включва: Долен чаршаф с размери 130/240, Плик за завивка 130/220 и една калъфка 50/70.

- Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 3 части 150/240 за единично легло, или приста - включва: Долен чаршаф с размери 150/240, Плик за завивка 150/220 и една калъфка 50/70.

- Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 4 части 160/240 за приста, или персон и половина - включва: Долен чаршаф с размери 160/240, Плик за завивка 160/220 и две калъфки 50/70.

-
Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 4 части 180/240 за малка спалня, или приста - включва: Долен чаршаф с размери 180/240, Плик за завивка 180/220 и две калъфки 50/70.

-
Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 4 части 200/240 за стандартна, или малка спалня - включва: Долен чаршаф с размери 200/240, Плик за завивка 200/220 и две калъфки 50/70.

-
Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 4 части 220/240 за стандарта, или голяма спалня - включва: Долен чаршаф с размери 220/240, Плик за завивка 200/220 и две калъфки 50/70.

-
Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 4 части 240/240 за голяма, или макси спалня - включва: Долен чаршаф с размери 240/240, Плик за завивка 200/240 и две калъфки 50/70.

-
Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 5 части 200/240 за стандартна спалня - включва: Долен чаршаф с размери 200/240, Два плика за завивка 130/220 и две калъфки 50/70.

-
Едноцветен Спален Комплект в цвят Аква от 5 части 220/240 за голяма спалня - включва: Долен чаршаф с размери 220/240, Два плика за завивка 150/220 и две калъфки 50/70.

Тези разнообразни опции за размер гарантират, че можете да намерите перфектния комплект, който пасва на всяко легло, подобрявайки вида и комфорта на вашата спалня.
Ако все пак не намерите това което търсите, просто се свържете с нас. Ние ще изработим точно това което търсите, като ще се съобразим и най-дребният детайл!


Памучно качество и комфорт от спално бельо ранфорс


Нашето едноцветно спално бельо ранфорс е изработено от 100% памук, което осигурява меко и луксозно усещане. Материалът ранфорс е известен с превъзходното си качество, предлагащо комфорт и издръжливост. Ние гарантираме, че всеки артикул е изработен с прецизно внимание към детайла, осигурявайки ви спално бельо от най-високо качество.


Лесна грижа на спално бельо ранфорс


За да запазите луксозното усещане и външния вид на вашето едноцветно спално бельо ранфорс, следвайте нашите препоръки за грижа. Просто изпирайте вашето спално бельо ранфорс на не повече от 40 градуса, като не използвате белина и каквито и всякакви други избелващи препарати. Накрая просто го сушете по стандартният си начин, а не в сушилня. Като се придържате към тези насоки, можете да гарантирате, че вашето спално бельо ще остане меко и красиво за години напред.


Отличителни характеристики на спално бельо ранфорс в цвят Аква


Нашето едноцветно спално бельо ранфорс в цвят Аква е проектирано с няколко ключови характеристики, които го правят отличен избор за всяка спалня:


- Успокояващият аква цвят, които добавя нотка на изтънченост и спокойствие, създавайки спокойна атмосфера, идеална за релакс.


- Изработен от висококачествен памук, това спално бельо предлага несравнима мекота и издръжливост, осигурявайки комфортен и спокоен сън.


- Естественият материал и качествената изработка правят това спално бельо надежден и луксозен избор за вашия дом.


- Елегантният изчистен дизайн и превъзходното качество правят този комплект идеален както за лична употреба, така и за всеки търговец на едро.


- Това спално бельо ранфорс е идеално за всеки, който иска да подобри красотата и комфорта на спалнята си с нотка лукс.


Подобрете спалнята си с едноцветно спално бельо ранфорс


Добавете нотка спокойствие към вашето пространство


Това спално бельо ранфорс е създадено, за да внесе усещане за спокойствие и елегантност във вашата спалня. Изтънченият аква цвят, съчетан с луксозното усещане на самата материя, създава спокойна и привлекателна атмосфера.


Насладете се на мекота и издръжливост


Отдайте се на естествената мекота и издръжливост с нашия комплект. Известен с големия си брой нишки (около 64бр. на кв./см.) и превъзходно качество на изработка, осигурява комфортно и дълготрайно изживяване по време на вашият сън.


Идеален за всеки дом, или бизнес


Независимо дали обзавеждате дома си или искате да осигурите луксозно изживяване за вашите клиенти, едноцветното спално бельо ранфорс в цвят Аква е идеалният избор. Неговият висококачествен материал и елегантен дизайн го правят подходящ за всяка обстановка.


Подобрете декора на спалнята си с луксозното и удобно спално бельо ранфорс. Изработен
о от 100% памук и с изцяло изчистен дизайн, този спален комплект предлага едновременно качество и стил. Поръчайте сега, за да превърнете спалнята си в спокойно и елегантно убежище.

Важно: Възможно е леко разминаване в нюанса на цвета на спалните комплекти. Направили сме всичко възможно, снимките които сме добавили да са близки до реалният цвят на продукта!