Copyright © 2022. All Rights Reserved

Поликотън покривка - Различни размери

8,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Това е още едно от новите ни предложения, отново отговор на Вашите запитвания. Представяме Ви поликотън покривка за маса изработена от нас в различни размери. Отново елегантно, както другите наши предложения и със страхотно качество. Обновете визията на Вашата кухня и добавете допълнителна красота на Вашата маса. Хранете се комфортно и уютно и всичко това Ви го предлагаме на достъпна цена.

-> ТОП Качество
-> Възможна изработка на едро 
-> Евтин и достъпен продукт
-> Красива и модерна щампа
-> Избор на размери

Разгледайте нашите предложения за покривка в два цвята ( Розова или Синя )  в снимките, харесайте си и след това изберете един от следните размери в падащото меню:

1. Покривка с размер 120/160 - 8,99лв.

2. Покривка с размер 120/180 - 9,99лв.

3. Покривка с размер 120/200 - 10,99лв.

4. Покривка с размер 120/220 - 11,99лв.

5. Покривка с размер 160/160 - 16,99лв.

6. Покривка с размер Ф 160    - 20,99лв.

Производство: Българско
Състав: 70% памук, 30% Полиестер
Производител: ЗАРИ 122015 ЕООД
Поддръжка на артикула: Изпира
се до 40° и Не се препоръчва използване на сушилня и избелващи препарати.

Важно: Това са размерите на покривките. Препоръчваме Ви първо да премерите Вашата маса, да оставите необходимата резерва (препоръчително поне по 20см. от всяка страна) и чак тогава да поръчате.

Ние сме производители на този артикул, ако не намирате Вашият размер в посочените, свържете се с нас! Можем да изработим покривка по зададени от Вас размери. Наш консултант ще Ви обслужи, а ние ще се постараем да изпълним по възможно най - добрият начин всички Ваши изисквания.

За по големи поръчки е възможно да предложим и други цветове / щампи. Свържете се с нас (погледете раздел "Контакти") и ни обяснете какво точно желаете, ние ще Ви изпратим примерни десени и ще Ви кажем цени за продажби на едро. Предлагаме и бродерия на Вашето лого, име, или нещо по Ваша идея, дизайн. 

При възникнали допълнителни въпроси, на които не можете да намерите тук отговор ни потърсете. Нашите консултанти са подготвени и Ви гарантираме, че ще Ви очароват с отношение и професионализъм. Убедете се сами!