Copyright © 2022. All Rights Reserved

Покривка и Тишлайфер

Защо предлагате покривка и тишлайфер за маса?

Във отговор на Вашите постоянни запитвания, ние постепенно се стремим да разширяваме нашият асортимен. Целта ни е не просто да направим единична продажба, а да сте доволни и да сте наши постоянни клиенти! Нещо което изисква много повече от добро обслужване, защото много голяма част от нашите артикули, са наше производство и все пак да не забравяме, че ние предлагаме високо качество и достъпна цена. За да сте отворили тази страница и да четете това в момента, значи много от Вас са ни попитали за тези артикули. Отне ни време да разработим продукта (да намерим най-подходящите размери за всяка една маса, да открием подходящ плат и т.н.). Но сме сигурни в едно, качеството е повече от отлично, цената е приемлива!

Предлагани размери на покривка и тишлайфер за маса:

Както споменахме по-горе, проучихме Вашите изисквания и Ви предлагаме конкретни размери (може да ги намерите, като отворите продукта / цвета които Ви хареса). Това са стандарти, но не забравяйте, че ние можем да счупим всички граници и да Ви изработим, нещо специално за Вас. Просто се свържете с нас, кажете Вашите предпочитания и ние ще ги изпълним! Много от Вас вече знаят, че можем да правим почти магии със спалното бельо - е тук е същото!

Допълнения за даден артикул:

Ако не намирате това което търсите, свържете се с нас (погледнете раздел "Контакти"), или заповядайте на място в нашият фирмен магазин. След това ни обяснете какво точно желаете (цвят - щампа/дюс, размер - дори и не стандартен) и очаквайте до 2-3 работни дни, всички Ваши желания да бъдат изпълнени. И не на последно място, както й при всички наши останали артикули и тук предлагаме продажба на едро. Можем да Ви калкулираме цена на едро, ако желаете да закупите по-голяма бройка. Също така можем да Ви предложим и луксозна бродерия с Вашето име, или лого и така да направите Вашият търговски обект (Реосторант, Хотел, Офис...) още по привлекателен и уютен!

Подреди по