Copyright © 2023. All Rights Reserved

Покривало за спалня 200/210

16,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Покривало за стандартна спалня

Нежно и приветливо шалте. Обагрено с пастелени цветове. За тези, които не обичат да експериментират с ярки цветове, това е точно за Вас. Поръчайте лесно с бърза доставка. Чудите се какъв подарък да купите в посленият момент, елате на място в шоурумът ни и вземете едно от качествено изработени и капитонирани шалтета. Този подарък ще е от полза във всяка една къша. Гарантираме Ви, че веднага ще бъде използвано. Сиви цветове с лилави ненатрапчиви малки сърца е пореднот наше предложение.

 

>> Подходящ за подарък <<

>> Лесна поддръжка <<

>> Красива шарка<<

>> Топ качество <<

>> Ниска цена <<


Кувертюра за спалня в графитено сиво

ПРедлагаме Ви това изящно шалте, съчетало в себе си непретенциозни цветове. Максимално семпло, така че да задоволи всеки вкус. Взмете шалтето за вашата малка или стандартна спалян, а защо не и за вашият диван. Благодарение на покривалото ще запазите диванът чист, без петна. Особено ако имате котка или куче. Това е най-големият размер, който предлагаме и е подходящо за матрак с ширина 160см. В случай, че търсите по-малко, моля разгледайте и останалите предложения. Там ще намерите малкият размер покривало, което препоръчваме за матрак с ширина до 120см.

Произведено в България

Плат полиестер

Изпиране до 40 градуса 

Ако желаете консултация от наш служител, не се колебайте да ни потърсите. Може да го направите чрез, чата който Ви се показва от долу в дясно, също така чрес е-майл, телефон, или на място в нашият шоурум - магазин, където може да намерите и някой от нашите предложения на място (погледнете раздел "Контакти").

Свържете се с нас, ако желаете да направите зареждане и на Вашият магазин или да обзаведете вашият хотел, ще Ви предоставим оферта спрямо Вашите нужди и възможности и ще Ви обърнем нужното внимание. Не се колебайте да ни потърсите за допълнителни въпроси.

Забележка: Може да има леко разминаване в нюансите.