Copyright © 2023. All Rights Reserved

Покривало за легло / Шалте

15,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Класическо покривало

Това покривало за легло, или така нареченото "Шалте", може да бъде използвано, за да разведрите и пресъздадете визията на Вашата спалня! Или просто да предпазите Вашата мека мебел от всякакви неприятни петна, особено ако имате малки деца в къщи или домашен любимец!
Капитонирано и оформено с ултра соник машина, за по лесна поддръжка за да не се събира малкия слой вата поставен между двата слоя плат. То винаги може да се използва там където се налага, за да направите помещението приятно и уютно за очите. Модерната и уникална визия го прави практично и приложимо абсолютно на всякъде. Кафяво - бежавият нюанс, съчетан в щампа е винаги на мода и подхождащи за почти всеки интериор.

>>> Красива щампа

>>> Лесна поддръжка

>>> Размер за спалня

>>> Топ продукт

>>> Качествена изработка


Покривало за легло

Това покривало се предлага в размер 200/210, които е подходящ  за матрак с ширина до 160см. Лесен и бърз начин сутрин да оправите вашето легло, просто застелете отгоре шалтето. Благодарение на двулицевите шалтета всеки ден визията на стаята ви ще бъде различна. Класическа - с едноцветната част на шалтето или разчупена с щамповата част на покривалото. 

Винаги може да съчетаете този артикул, с някои от другите наши продукти. Придайте изцяло нова визия на Вашата спалня, поръчайте някои от нашите спални комплекти, подходящата за Вас възглавница и не на последно място изберете Вашата кувертюра, според Вашият вкус и виждания. Потърсете ни, ако желаете консултация от наш специалист. Качеството което Ви предлагаме е повече от страхотно, а цената е неустоима. Възползвайте се от нашите предложения и Ви гарантираме, че отново ще ни потърсите. 

Произход: България

Състава: Полиестер

Поддръжка: Изпиране до 40 градуса без използване на сушилня

Ако желаете консултация от наш служител, не се колебайте да ни потърсите. Може да го направите чрез, чата който Ви се показва от долу в дясно, също така чрес е-майл, телефон, или на място в нашият шоурум - магазин, където може да намерите и някой от нашите предложения на място (погледнете раздел "Контакти").

Свържете се с нас, ако желаете да направите зареждане и на Вашият търговски обект ( магазин, хотел и др. ), ще Ви предоставим оферта спрямо Вашите нужди и възможности и ще Ви обърнем нужното внимание. Не се колебайте да ни потърсите за допълнителни въпроси.

Забележка: Може да има леко разминаване в нюансите.