18,00 лв. 14,99 лв.

Покривало за легло / Шалте

Това покривало за легло, или така нареченото "Шалте", може да бъде използвано, за да разведрите и пресъздадете визията на Вашата спалня! Или просто да предпазите Вашата мека мебел от всякакви неприятни петна, особено ако имате малки деца вкъщи или домашен любимец!

Капитонирано и оформено с ултра соник машина, за по лесна поддръжка за да не се събира малкия слой вата поставен между двата вида плат. То винаги може да се използва там където се налага, за да направите помещението приятно и уютно за очите. Модерната и уникална визия го прави практично и приложимо абсолютно на всякъде. Слънчево жълтият цвят придава елегантност с лек привкус на лято на Вашата стая, а цветята ще Ви напомнят целогодишно за един от най-приятните сезони - пролетта.

Реален размер: 200 х 200 
Страна на производство: България
Използвани материи: Микрофибър

Винаги може да съчетаете този артикул, с някои от другите наши продукти. Придайте изцяло нова визия на Вашата спалня, поръчайте някои от нашите спални комплекти, подходящата за Вас възглавница и не на последно място изберете Вашата кувертюра, според Вашият вкус и виждания. Потърсете ни, ако желаете консултация от наш специалист. Качеството което Ви предлагаме е повече от страхотно, а цената е неустоима. Възползвайте се от нашите предложения и Ви гарантираме, че отново ще ни потърсите. 

Ако желаете консултация от наш служител, не се колебайте да ни потърсите. Може да го направите чрез, чата който Ви се показва от долу в дясно, също така чрес е-майл, телефон, или на място в нашият шоурум - магазин, където може да намерите и някой от нашите предложения на място (погледнете раздел "Контакти").

Свържете се с нас, ако желаете да направите зареждане и на Вашият търговски обект ( магазин, хотел и др. ), ще Ви предоставим оферта спрямо Вашите нужди и възможности и ще Ви обърнем нужното внимание. Не се колебайте да ни потърсите за допълнителни въпроси.

- +
Моля, изберете: