Copyright © 2023. All Rights Reserved

Покривало за легло с детски герой

24,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Шалте за единично легло или приста. 

Няма дете което да не е гледало именнто този любим герой на малки и големи - СПАЙДЪРМЕН. Най - купуван продукт за подарък. Човекът паяк в червен костюм присъства на всеки рожден ден. Затова бъдете и вие с темата на парито и бързо грабнете едно шалте, което ще влезне в употреба веднага. Вариантите за, които може да го използва всяко дете са различни. Красиви и ярки цветове подходящ продукт за всяка детска стая. Това покривало за легло е лесно за поддръжка. Леко и компактно и може да бъде навсякъде с вас. Поръчайте сега, защото количествата са ограничени!


- Гарантирано качество

- Подходящ за Приста

- Лесен за поддръжка

- Детска щампа

- Чудесен подарък


Двулицево детско покривало за единично легло и приста!

Детско покривало за легло се предлага в стандартен единичен размер 150/210 - този размер е подходящ както за единично легло така и за персон и половина(приста). Шалтето е изработено двулицево така, че да не ви писне - от едната страна е детски герой, а от другата е едноцветно в синьо.Шалтето е изключително лесно за поддръжка, а това е важно когато ще се използва от деца. Изпирайте на 30-40 градуса в пералня, не се препоръчва сушене в сушилня, както и избелващи препарати. При правилно третиране на шалтето, вие ще запазите цветовете за по- дълъг период от време. Така ще може детето да се радва за по - дълго време на своя любим герой.

 

* Българско производство!

* Състава е 100% полиестер!

* Изпира се до 40 градуса в пералня, без сушилня и избелващи препарати!

 

Имате къща за гости или хотел свържете се с нас (може да видите как в раздел " Контакти"), за да ви изготвим оферта и да зарадвате и най - малките си гости. Разгледайте и другите ни предложения. Можем да предоставим и шалте в размер за двойно легло, или да изработим долни чаршафи с ластик. Не на последно място можем да добавим и бродерия с Вашето Лого, или име на фирма! Така гостите ще останат очаровани от уютът, който допринася всяко едно покривало за легло във всяка една от стаите, а същевременно с това ще знаят къде да се върнат отново. Гарантираме, че ще останете доволни!