18,00 лв. 14,99 лв.

Покривало за легло - Релакс 200/200

Подновете спалнята си, като поръчате едно от нашите пъстри и свежи шалтета. Какво получавате ли? Всъщност купувате едно евтино покривало за легло, а получавате свжест, комфорт и нова визия, защото нашите шалтета са със страхотно изображние на всеки един детайл. Изработено и капитонирано по възможно най - перфектният начин. Може да заложите на красиви и ефектни щампи, който да придадът желаният от Вас ефект, за уют и модни тенденции, изберете това което ще подхожда най - добре на вашата стая. Подсигурете нежност в спалнята си като заложите на този неповторим десен с галантни и нежни лебеди. Лебедът е най - красивата птица, носи в себе си красота и романтика. Предлага се в размери 200/200 подходящ за спалня. Изработено от 100% полиестер, капитинирано изцяло с красиви фигури за да не се събира тънкия слой вата при изпиране в паралня машина. 

>> Покривало за легло - Релакс е с размери 200/200

>> Произведено в България

>> Материя Микрофибър

>> Да се изпира при температура от 40 градуса, да не се изсушава в сушилня,  да не се използва белина

 

Със закупуване на този артикул, вие ще запазите вашите спални комплекти и ще им се наслаждавате на мекотата през цялата нощ. Няма да ги захабявате излишно през светлата част на денонощието, защото през целия ден ще се наслаждавате на красивите и ярки цветове на прекрасното покривало за легло, и ще може да се отдадете на заслужена почивка върху мека и комфортна материя.

Може да разнообразите и обстановката в хола като поставите покривалото на вашият диван така и вашите гости ще усетят уютът в дома ви, който създават модерните и дизайнерски щампи на шалтетата. Предложени от Спално Бельо ЗАРИ специално за Вас, нашите клиенти. Достъпна цена за всеки за да може да украси своя дом.

За още размери или за поръчка на повече от един брой се свържете с нас на посочения телефон (вижте е отдел " Контакти") или ни пишете съобщение в чата. Не изчаквайте последният момент, защото бройките са ограничени! 

- +
Моля, изберете: