Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучно Спално бельо - Pets - Зелено

30,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пес Патрул спално бельо в Зелено:

Едни от най-любимите герой на малките палавници Пес Патрул / PAW, изобразени на страхотен зелен фон. Страхотно изобразяване на всеки един детайл, върху изцяло памучна - антиалергична материя. Накарайте Вашето дете да се запътва към леглото самичко, с желание. Направете сънят на маниците радостен и спокоен за Вас, защото използваната материя е антибактериална, а също така не предизвика и неприятното изпотяване.

Това Спално бельо ще предизивка еуфория във Вашето дете. Усмивка и радост от най-чистите и невинни същества, който изразяват емоции винаги от сърце. А ние ще му придадем нужният комфорт, защото да не забравяме, че децата порастват докато спят и това не е за подценяване. Качественият и пълзотворен сън е важен за всеки, а с това наше предложение ние го правим и приятен за най-малките!

- Памучно спално бельо

- Неустоим детски комфорт

- Детска щампа

- Антибактериално спално бельо

- Достъпна цена


Изберете спално бельо "Пес Патрул" от следните размери:


- Памучен Спален Комплект Pets в зелено с размер 100/150, който съдържа: Долен чаршаф 100/150, Плик за завивка 100/150 и калъфка 35/45 на цена - 30.40лв.


- Памучен Спален Комплект Pets в зелено с размер 130/215, който съдържа: Долен чаршаф 130/215, Плик за завивка 130/210 и калъфка 50/70 на цена: 36.40лв.


- Памучен Спален Комплект Pets в зелено с размер 150/215, който съдържа: Долен чаршаф 150/215, Плик за завивка 150/210 и калъфка 50/70 на цена: 39.40лв.Производство: България

Състав: 100% Памучно Хасе

Поддръжка: Продуктът се третира, като се изпира до 40 градусаПосочените размери са на спалното бельо, това не са размерите на Вашият матрак!

При Ваше желание можем да изработим и Евтино Спално бельо от този страхотен десен, по посочени от Вас размери на повече от страхотни цени. Възможно е така да се изработи и долният чаршаф да е с ластик, така няма да се притеснявате от въртенето на мъниците и неприятното насабиране на долният чаршаф под тях. Свържете се с нас за повече подробности! 

Ако това не са любимите герой на Вашето дете разгледайте и другите ни предложения. И все пак, ако не намерите това което търсите, не се колебайте да ни попитате. Ще Ви обърнем нужното внимание и ще направим всичко възможно, за да изпълним Вашите изисквания и желания. Зари - Комфорт и Качество като за другари!