Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучно Спално бельо - Mocha Оранжево

34,20 лв. 25,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Луксозен комфорт с памучно спално бельо Mocha в оранжево


Подобрете декора на спалнята си с жизненото и стилно памучно спално бельо Mocha в оранжево. Създаден и произведен от български производител Home Textile - ZARI, тези комплекти съчетават превъзходно качество със зашеметяващ дизайн, осигурявайки комфорт и естетика на вашата среда за сън.


Изберете перфектният размер за всяко легло в комплект от 3, 4, или 5 части:


Нашето памучно спално бельо Mocha в оранжев цвят се предлага в различни размери и брой части, за да отговорим на различните нужди и лични предпочитания. Всеки комплект включва долен чаршаф, плик за завивка и калъфки за възглавници, осигуряващи цялостен и координиран външен вид.

1. Малък Комплект Mocha в оранжево от 3 части 130/215 подходящ размер за единично, или ъглово легло с матрак до 90см.

2. Малък Комплект Mocha в оранжево от 3 части 150/215 подходящ размер за единично легло или приста с матрак до 110см.

3. Среден Комплект Mocha в оранжево от 4 части 160/215 подходящ размер за легло персон и половина / приста с матрак до 120см.

4. Среден Комплект Mocha в оранжево от 4 части 180/215 подходящ размер за малка спалня с матрак до 140см.

5. Голям Комплект Mocha в оранжево от 4 части 200/215 подходящ размер за малка, или стандартна спалня с матрак до 160см.

6. Голям Комплект Mocha в оранжево от 4 части 215/220 подходящ размер за стандартна, или голяма спалня с матрак до 180см.

7. Макси Комплект Mocha в оранжево от 4 части 215/240 подходящ размер за голяма, или макси спалня с матрак до 180см.

8. Голям Комплект Mocha в оранжево от 5 части 200/215 подходящ размер за стандартна спалня с матрак до 160см.

9. Макси Комплект Mocha в оранжево от 5 части 215/240 подходящ размер за голяма спалня с матрак до 180см.


Памучен материал с първокласно качество


Нашето памучно спално бельо е изработено от 100% памук, осигурявайки мека, дишаща и издръжлива материя. Това гарантира комфортен и спокоен сън, като същевременно е лесно за поддръжка и дълготрайна употреба.


Поддръжка на спално бельо Mocha за дълготрайна свежест


Поддържането на това памучно спално бельо в безупречно състояние е лесно със следните инструкции за поддръжка. След като следвате тези указания, можете да запазите живия цвят и мекотата на тъканта за години наред.

  • Пере се до 40 градуса

  • Без сушене в сушилня

  • Без избелващи препарати

Тези инструкции за грижа помагат да се запази качеството и дълготрайността на вашите комплекти, като гарантират, че то ще остане красиво допълнение към вашата спалня много дълго напред във времето.


Специфики на спално бельо Mocha:


- Елегантно и красиво оранжево в този дизайн

- Изработен от изцяло памучна материя за максимален комфорт

- Класически и много популярен ТОП дизайн

- Произведено в България

- Ниска цена директно от производител


Защо да изберете памучно спално бельо Mocha?


Стилен и елегантен дизайн Mocha


Комплектът спално бельо Mocha се отличава с поразителен оранжев цвят, който внася нотка естествена красота във вашата спалня. Неговият класически ТОП дизайн е вечен и универсален, което го прави популярен избор за широка гама от интериорни стилове.


Насладете се на комфорта на памучно спално бельо


Изпитайте мекия и дишащ комфорт на 100% памук с различните комплекти предлагани в дизайн спално бельо Mocha. Естествената материя осигурява спокоен сън и е идеална за всяка спалня.


Освежете спалнята си с ярко оранжево спално бельо


Спален Комплект - Mocha в оранжево добавя нотка жив цвят към вашата спалня, създавайки топла и приветлива атмосфера. Неговият елегантен дизайн и висококачествен материал го правят отличителен елемент във всеки декор.


Подобрете спалнята си със стилното и удобно памучно спално бельо
Mocha. Изработен от висококачествен памук и с наситен оранжев дизайн, този спален комплект произведен от Home Textile - ZARI предлага както елегантност, така и достъпна цена. Поръчайте сега и превърнете вашето място за сън в убежище на комфорт и стил.

При възникнали различни въпроси винаги може да се свържете с нас! Ние сме производители на спално бельо и можем да изработим всякакви не стандартни размери, или персонализирани спални комплекти.