Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучна Цветна Кърпа 50/90

8,50 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Цветна памучна кърпа за ръце и лице

Тази цветна памучна кърпа с размер 50/90 е идеалният избор за подсушаване на ръцете и лицето. Изработена от 100% чисти памучни влакна, тази кърпа е мека, абсорбираща и нежна към кожата ви. Нейният цвят добавя щрих индивидуалност към декора на вашата баня, докато размерът й я прави удобна за ежедневна употреба.

Мека и абсорбираща за нежно изсушаване

Тази цветна памучна кърпа е изработена от висококачествени памучни влакна, които са известни със своята мекота и попиваемост. Нейната текстура осигурява нежно и успокояващо усещане за кожата ви, гарантирайки, че ще останете комфортни и освежени след всяка употреба. Попиваемостта на кърпата гарантира, че изсушава кожата ви бързо и ефективно, което я прави перфектният избор за ежедневна употреба.

Удобен размер за лесна употреба

С размери 50/90 см., тази цветна памучна кърпа е с удобен размер, идеален за подсушаване на ръцете и лицето ви. Размерът на кърпата също я прави лесна за носене със себе си, където и да отидете, гарантирайки, че винаги имате надеждна кърпа под ръка. Малкият размер на кърпата я прави идеална за използване по време на пътуване, гарантирайки, че ще останете свежи и чисти дори когато сте далеч от дома.

Истински цветове за личен стил

Тази цветна памучна кърпа се предлага в разнообразие от красиви цветове, което я прави идеалният избор за тези, които искат да добавят нотка индивидуалност към декора на банята си. Независимо дали предпочитате ярки и смели цветове, или по-приглушени тонове. Намерете вашата цветна памучна кърпа, която да отговаря на вашия стил. Ако не намирате това което търсите, просто се свържете с нас. Нашият сайт постоянно се допълва и е напълно възможно, цветът които търсите все още да не е добавен!

Лесна за почистване и поддръжка

Тази цветна памучна кърпа е лесна за почистване и поддръжка, като гарантира, че остава свежа и чиста след всяка употреба. Може да се пере в пералня и може да се суши в сушилня, което я прави практичен избор за ежедневна употреба. Памучните влакна на кърпата стават по-меки и по-удобни с всяко пране, което гарантира, че тя запазва качеството и текстурата си във времето.
В обобщение, ако търсите мека и абсорбираща кърпа за подсушаване на ръцете и лицето, тази цветна памучна кърпа с размер 50/90 е идеалният избор. Различните цветове и удобният размер я правят практично и стилно допълнение към декора на вашата баня, докато неговите висококачествени памучни влакна осигуряват максимален комфорт и издръжливост.