Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучна Цветна Кърпа 50/90 или 90/150

7,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Невероятна плътност и попиваемост! Висококачествена изработка в различни цветове и размери! Подарете си този артикул на Вас, или Ваш близък. Радвайте се на комфорт, мекота и качествена изработка. 

Да, ние гарантираме за качеството на нашите продукти. За толкова много години работа, ние нямаме недоволен клиент. Подходъд ни към всеки един клиент е личен! Не е случайно това, че след каквато и да е направена от Вас поръчка, ние се свързваме с Вас. Защото след тази връзка, ние разбираме много неща, а й не на последно място се опитваме да Ви накараме да се чувствате специални, защото всеки клиент е важен и специален за нас.

» Директно от вносител
» 100% Комфорт и Качество
» Памучна Кърпа с Висока Попиваемост
» Ниска и Достъпна Цена 
» Натурален Продукт

Изберете някое от нашите свежи, цветни предложения. Предлагаме Ви следните цветове: Синьо, Бежово, Светло Розово, Розово, Лилаво и Тъмно Розово.

Може да погледнете реалният цвят на кърпите на втората снимка с описани имена! Цените за двата размера са:

- Цветна Кърпа 50/90 - 7.99лв.

- Цветна Кърпа 90/150 - 15.99лв.

Може да направите Вашият избор на размер и цвят в падащита менюта. Ние ще се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и ще изпратим избраните от Вас артикули, по удобен за Вас начин с опция за преглед преди да заплатите. 

Не намирате Вашият цвят?!? Свържете се с нас и ни попитайте за още цветове, или други нюанси.

Естествена Материя: 100% Памучен материал
Произход: Турция
Поддръжката на този артикул е изключително лесна: Изпирате го до 40 градуса, без да го третирате с избелващи препарати! 

Намерете в нашият онлайн магазин още много различни, стилни, но най - вече качествени продукти, съобразени изцяло с Вашите многобройни запитвания към нас. Изберете  спално бельо от предлаганите от нас различни материи, във всички стандартни размери, а ако Вашият матрак не е стандартен, просто се свържете с нас и ние ще изработим всичко по зададени от Вас размери.