Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучна Цветна Кърпа 70/140

17,50 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Цветна памучна кърпа с размер 70/140 подходяща за тяло

Тази цветна памучна кърпа с размер 70/140 е идеалният избор за подсушаване на тялото ви. Изработена от 100% чисти памучни влакна, тази кърпа е мека, абсорбираща и нежна към кожата ви. Големият избор от цветове добавя щрих индивидуалност към декора на вашата баня, докато размерът й я прави доста практична за ежедневна употреба.


Мека и
попиваща за хубаво изсушаване

Този вид кърпи са изработени от висококачествени памучни влакна, които са известни със своята мекота и попиваемост. Висококачествена изработка в различни цветове и размери! Подарете си този артикул с размер 70/140 на Вас, или Ваш близък. Радвайте се на комфорт, мекота и качествена изработка.

Естествена Материя: 100% Памучен материал


Произход: Турция


Поддръжката на този артикул е изключително лесна: Изпирате го до 40 градуса, без да го третирате с избелващи препарати!


Да, ние гарантираме за качеството на нашите продукти. За толкова много години работа, ние нямаме недоволен клиент. Подходът ни към всеки един клиент е личен! Не е случайно това, че след каквато и да е направена от Вас поръчка, ние се свързваме с Вас. Защото след тази връзка, ние разбираме много неща, а й не на последно място се опитваме да Ви накараме да се чувствате специални, защото всеки клиент е важен и специален за нас.

Изберете някое от нашите свежи, цветни предложения. Предлагаме Ви следните цветове: Синьо, Бежово, Светло Розово, Розово, Лилаво и Тъмно Розово.

Може да погледнете реалният цвят на кърпите на втората снимка с описани имена! Не намирате Вашият цвят?!? Свържете се с нас и ни попитайте за още цветове, или други нюанси.

Намерете в нашият онлайн магазин още много различни, стилни, но най - вече качествени продукти, съобразени изцяло с Вашите многобройни запитвания към нас. Изберете  спално бельо от предлаганите от нас различни материи, във всички стандартни размери, а ако Вашият матрак не е стандартен, просто се свържете с нас и ние ще изработим всичко по зададени от Вас размери.