Copyright © 2022. All Rights Reserved

Памучна коледна покривка - Снежно бяла

17,99 лв. 8,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Бяла коледна покривка

Допълнете украсата на Вашият дом. Създайте едно уникално празнично настроение на Вашата трапеза. Добавете семеен уют и топлина и получете един незабравим празник. С това наше предложение ние ще Ви помогнем в украсата и уюта. Снежно белият цвят, примсен с червени снежинки ще Ви накара да сядате с усмива покрай семейната трапеза. Изживейте го, само сега всичко това е на достъпна цена за всяко едно домакинство. 

Ако се чудите какво да подарите на Ваш близък, то това е идеален вариант да го накарате да се усмихне! Гарантираме Ви, високо качество на плат, визия и изработка, а останалото го подарете Вие! Цена достъпна за всеки и продукт подходящ за всеки в тези празнични дни!

- Ниска / достъпна цена

- Изцяло памучен продукт

- Празнична покривка

- Идеален продукт за подарък

- ТОП Качество


Тази страхотна бяла покривка се предлага в следните размери:


- Снежно бяла Коледна Покривка изработена в размер 120/160 на цена от 8,99лв.


- Снежно бяла Коледна Покривка изработена в размер 120/180 на цена от 9,99лв.


- Снежно бяла Коледна Покривка изработена в размер 120/200 на цена от 10,99лв.


- Снежно бяла Коледна Покривка изработена в размер 120/220 на цена от 11,99лв.

 

Премерете хубаво Вашата маса и добавете поне по 10-15см. от всяка страна. След това намерете Вашите размери в падащото меню. Изберете го и с няколко бързи стъпки завършете и лесно Вашата поръчка. Всички описани размери са размерите на самата покривка, НЕ са размерите на Вашата маса! Ако имате допълнителни въпроси се свържете с нас и наш служител ще отговори на всички Ваши запитвания!Произход: Българска поркивка

Производител на покривката: „ЗАРИ 122015“ ЕООД (Спално бельо - Зари)

Състав на плата на покривката: Изцяло памучен

Поддръжка на покривката: Изпирате до 40 градуса, без да използвате избелващи препарати и сушилняПродуккт, изцяло подходящ за Вашият търгоски обект. Търговска визия, която да привлича клиенти, ниска цена (директно от производител) и не на последно място, много високо качество. Ако желаете да привлечете повече клиенти с този уникален продукт, то свържете с нас и направете запитване. Ние ще Ви изпратим исканият от Вас ценоразпис и с удоволствие ще дадем "Старт", на едно дълго и приятелско сътрудничество.