Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучна Бяла Кърпа 50/90 или 70/140

7,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Невероятни бели хавлиени кърпи. Изцяло памучни, подходящи за ежедневна и интензивна употреба заради своята плътност (500 г/м2). Качеството на тази кърпа Ви осигорява мекота, нежност и висока попивателност, което я прави подходяща за всички домакини които харесват светлото и свежестта. Зарадвайте самите Вас, или направете идеалният подарък на Ваш познат.

- Антибактериален продукт!
- Достъпна цена!
- Изцяло за Вас ТОП качество!
- Естествени тъкани!
- Натурален продукт!

Предлагаме Ви този изключителен модел в двата най-популярни размера. Първият е 50/90 - по познат като кърпа за ръце и лице и вторият размер е 70/140 - хавлиена кърпа. Направете Вашият избор и го изберете в падащото меню. 

- Памучна Бяла Кърпа 50/90 - 7,99лв.

- Памучна Бяла Кърпа 70/140 - 13,99лв.

Произход: Българска
Състав: 100% памук

Плътност: 500 г./м2.

Предлагаме и бродерия (Лого, Надпис и др.), на Вашият търговски обект.

Идеалният избор за Вашият Хотел, Къща за гости, Ресторант, Фитнес, Спа Център или всякакъви други условия, в който Ви трябва интензивна употреба. Ако желаете да получите оферта с цени на едро изпратете запитване на нашият имейл: info@spalnobelyozari.eu, или се свържете с нас. Разберете как в раздел "Контакти".

Не забравяйте, че ние сме производители на спално бельо и този артикул е идеалната добавка към Вашата поръчка. Както с нашите спални комплекти и тук не правим никакъв компромис в качеството. То винаги за нас е най-важно! За нас най - важните сте Вие (нашите клиенти) и Вашите желание. Този продукт е отговор точно на многобройните Ваши запитвания. Вие очаквахте от нас да Ви предложим още продукти със същото високо качество и на достъпна цена и ето, ние го правим!

Продължавайте да ни следите и не пропускайте следващите ни предложения: Детски халати, Мъжки и Дамски халати, Покривки, Шалте / Покривало за легло, Цветни Кърпи, Кухненски Кърпи, Чаршаф с ластик от Трико, Поли - Котън и още много изненади!