Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучна Бяла Кърпа 70/140

18,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Бяла памучна кърпа с размер 70/140

Тази бяла памучна кърпа с размер 70/140 е идеална за подсушаване на тялото след душ или вана. Изработена от 100% чисти памучни влакна, тази кърпа е мека, абсорбираща и нежна към кожата ви, което я прави идеалният избор за ежедневна употреба. Големият й размер ви позволява да я увиете около тялото си, като гарантира, че ще ви е топло и удобно, докато се изсушавате.

Мека и нежна към вашата кожа

Тази бяла памучна кърпа е изработена от висококачествени памучни влакна, които са известни със своята мекота и нежност. Влакната също са хипоалергенни, което прави тази бяла кърпа чудесен избор за хора с чувствителна кожа. Луксозната текстура на кърпата осигурява успокояващо усещане за кожата, което го прави идеалният избор за релаксираща вана или душ.

Висока абсорбция за бързо съхнене

Памучните влакна на тази кърпа имат уникалната способност да абсорбират бързо влагата, което ви позволява да изсушите тялото си по-ефективно, отколкото с други изкуствени материали. Високата абсорбираща способност на кърпата означава, че няма да ви се налага да прекарвате твърде много време в подсушаване, което е особено важно, когато бързате. Освен това тази кърпа съхне бързо, което означава, че няма да остане мокра за дълго и е по-малко вероятно да развие плесен и бактерии.

Голям размер за максимално покритие

С размер 70/140 см, тази бяла памучна кърпа е щедър размер, който осигурява максимално покритие за вашето тяло. Големият й размер означава, че можете да го увиете удобно около тялото си, като гарантирате, че ще ви е топло и удобно, докато се изсушавате. Размерът на кърпата също я прави идеална за използване като плажна кърпа, което ви позволява да се разпрострете и да се отпуснете, докато се наслаждавате на слънцето и пясъка.

Лесна за почистване и поддръжка

Този артикул е лесен за почистване и поддръжка, което го прави практичен избор за ежедневна употреба. Може да се пере в пералня и може да се суши в сушилня, което гарантира, че остава свежо и чисто след всяка употреба. Памучните влакна на кърпата стават по-меки и по-удобни с всяко пране, което гарантира, че тя запазва качеството и текстурата си във времето.

Гъвкав и практичен

Тази бяла памучна кърпа с размер 70/140 е универсален и практичен избор за всички ваши нужди от сушене. Нейната мекота, абсорбираща способност и голям размер я правят идеална за употреба след душ, вана или дори плуване. Чисто белият цвят на кърпата допълва всеки декор на баня, докато нейните висококачествени памучни влакна гарантират максимален комфорт и издръжливост. Независимо дали търсите удобна и надеждна кърпа за вашия дом или за пътуване, тази бяла памучна кърпа с размер 70/140 е идеалният избор.