Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучна Бяла Калъфка за възглавница с цип

6,30 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви комфорт и качество съобразени с достъпна (Евтина) цена в един артикул.


Това е Памучна Бяла Калъфка за възглавница с цип за закопчаване.


Бяла калъфка, цвят който винаги присъства в модните тенденции. Той не е претенциозен и винаги може да го съчетаете по Ваш вкус и преценка. Изработена от 100% Памучно Хасе в стандартен размер 50/70см.. този артикул се вписва успешно във всяка спалня. Винаги когато желаете да разнообразите визията на Вашето спално помещение и да придадете допълнителна свежест, светлина и чувство за чистота. Защото искрящото бяло прави точно това с Вашите стай, придава им уют и чистота.

Закопчаването с здрав цип Ви гарантира повече от лесно поставяне на Вашата възглавница и няма вариант в който да се размести калъфката! Което е равносилно на един спокоен сън през цялата нощ!Поръчайте тази калъфка с цип за закопчаване и няма да съжалявате.


Тя лесна за поддръжка и е изработена от бързо съхнеща материя която не се мачка и трудно се захабява. Този артикул е подходящ за всякакви възрасти. Калъфката ще Ви придаде комфорта на изцяло памучен плат с които ще избегнете неприятното изпотяване нощем, а качеството на изработка ще Ви накара да не я сваляте от възглавницата си. Но все пак ще се наложи да я изпирате, за да поддържате нейният бял цвят. Правете го до 40 градуса и не използвайте избелващи препарати или сушилня, за да си гарантирате дългосрочно нейното използване.Все пак ние сме производител на Спално бельо.


С
ъответно и на този артикул и Ви препоръчваме да я съчетаете с някой от нашите Спални Комплекти в този или подобен светъл нюанс. Така ще можете да разнообразявате редовно визията, свежестта и изгледа на Вашата спалня, а същевременно с това винаги ще имате допълнителен вариант с който да подмените при всякакви обстоятелства ( най-вече нацапвания ), калъфката която използвате в даденият момент.

Достъпната цена на артикула позволява, да се сдобиете с повече от един брой и винаги да разполагате с комфорт и качество под ръка. А ако желаете можем да изработим специално за Вас, калъфка с цип от което и да е наше предложение (Щампа, Дюс, Ранфорс, Хасе) няма значение, просто се свържете с нас. С
ъщо така предлагаме и изработката на нестандартни размери на калъфка, или на други наши артикули. При необходимост, или запитвания за цени се свържете с нас, обяснете ни какво точно желаете да изработим (материя, размер) и ние ще удовлетворим Вашите желания на възможно най-ниска и достъпна цена, с възможно най-високо качество. При интерес от Ваша страна не се колебайте да се свържете с нас, гарантираме Ви добро обслужване, с компетентни отговори на всички Ваши въпроси и най-вече, че няма да мине много време и ще ни потърсите отново - вече убедени в нашите думи

Свържете се с нас в чата който се появява долу от дясно, или погледнете раздел "Контакти".

Производител - Спално Бельо - Зари
Произход - Изцяло Български
Размер: Стандартен 50/70
Използвани материи: Изцяло 100% Памучни