Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучен Чаршаф с ластик - Трико

23,99 лв. 16,79 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Представяме Ви Памучен Чаршаф с ластик. Да, правилно прочетохте, Трикото което ви предлагаме е памучно. Вече често го използваме и като протектор, но изработено от памук, то този долен чаршаф е идеално решение да предпазите Вашият матрак, а същевременно с това, да си допринесете с комфорт от памучният плат. 

Обгърнато от всякъде с ластик, не претенциозният бял цвят може да го съчетаете с почти всеки спален комплект и да се насладите на нужният Ви комфорт създаден от памучният плат. Ако бялото не е вашият цвят не се колебайте и ни се обадете, можем да ви предложим още от цветовата гама. А както написахме и в първите редове, може да го използвате освен като обикновен чаршаф с ластик и като евтин вариант за протектор. Така ще успеете да запазите колкото се може по - дълго време Вашият матрак.

Съставен от 100% памучна материя, произведен в Турция, това спално бельо е идеално както за Вашият дом, така и за Хотел, или Къща за гости. Ние Ви предлагаме и изработваме само памучно спално бельо, това е натурална материя и винаги поддържа температурният баланс във Вашето тяло.

 

» ТОП Качество
» Памучен текстил
» Антибактериална материя
» Класически бял цвят
» Подходящ за подарък


Намерете подходящият за Вас размер, спрямо размерите на Вашият матрак в падащото меню:

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 100/200см. - 23,99лв.

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 160/200см. - 26,99лв.Производство: Турция
Използван материал за състав на плата: 100% памучен
Поддръжка: Изпиране до 40° и не използвайте сушилня!Ако имате допълнителни въпроси за Спалното бельо, нещо не сте наясно или просто желаете под някаква форма да Ви консултираме допълнително, не се колебайте да се свържете се с нас! Нашите консултанти ще Ви обърнат нужното внимание и ще Ви направят възможно най-доброто предложение спрямо Вашите изисквания. Убедете се сами, погледнете различните варианти за връзка с нас в раздел "Контакти".