Copyright © 2023. All Rights Reserved

Бял Чаршаф с ластик - Трико

23,99 лв. 16,79 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Долен чаршаф с ластик в различни размери

Представяме Ви Чаршаф с ластик с памук. Да, правилно прочетохте, Трикото което ви предлагаме е памучно със малка част полиестер. Вече често го използваме и като протектор, то този долен чаршаф е идеално решение да предпазите Вашият матрак, а същевременно с това, да си допринесете с комфорт от памучният плат. 

Обгърнато от всякъде с ластик, не претенциозният бял цвят може да го съчетаете с почти всеки спален комплект и да се насладите на нужният Ви комфорт създаден от памучният плат. Ако бялото не е вашият цвят не се колебайте и ни се обадете, можем да ви предложим още от цветовата гама. А както написахме и в първите редове, може да го използвате освен като обикновен чаршаф с ластик и като евтин вариант за протектор. Така ще успеете да запазите колкото се може по - дълго време Вашият матрак.

Съставен от памук и полиестер, произведен в Турция, това спално бельо е идеално както за Вашият дом, така и за Хотел, или Къща за гости. Ние Ви предлагаме и изработваме само памучно спално бельо, това е натурална материя и винаги поддържа температурният баланс във Вашето тяло.

- Топ продукт 

- Високо качество

- Ниска цена

- Продажба на едро 

- Пододящ за подрък


Чаршаф от трико в следните размери

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 100/200/30. - 23,99лв.

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 160/200/30. - 26,99лв.

 

В случай, че това не са вашите размери може да поръчате чаршаф с ластик от изцяло памучните ни материи хасе и ранфорс, където чаршафът може да се изработи по точни размери на матрака и ще легне хубаво и няма да бъде хлабав и да се измъква или да се нагъва под вас.

 

- Произход: Турция

- Състав на плата: 60% памук 40% полиестер

- Поддръжка: Изпирате до 40 градуса, без избелващи препарати

Ако имате допълнителни въпроси за Спалното бельо, нещо не сте наясно или просто желаете под някаква форма да Ви консултираме допълнително, не се колебайте да се свържете се с нас! Нашите консултанти ще Ви обърнат нужното внимание и ще Ви направят възможно най-доброто предложение спрямо Вашите изисквания. Убедете се сами, погледнете различните варианти за връзка с нас в раздел "Контакти".