Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучен чаршаф с ластик и калъфкa/и

39,00 лв. 31,20 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Долен чаршаф с ластик в различни размери

Представяме Ви серията от памучни чаршафи в комплект с две калъфки с цип. Какво повече да иска човек. Едноцветен чаршаф с ластик - който няма да се събира и на сутринта ще е по същият начин както вечерта сте го сложили плюс две калъфки с цип от коио възглавниците няма да могат да излизат. Това вскичко събрано на едно е равно на голям комфорт през цялата нощ.

Изработен в три размера за стандартни матраци - едничнено легло, спалня и голяма спалня. Предлагаме в няколко цвята за да може да се комбинира с интериора на вашата стая или да съчетаете със спалното бельо. Разгледайте различните щампи на произведеното от нас спално бельо в категория 100% памук или категория Ранфорс .  В случай, че желаете да поръчате само плик за завивка или друг отделен артикул от спалните комплекти не се колебайте, а ни потърсете. Ластик поставен от двете къси страни, гарантира застопоряването на чаршафът. Ципът на калъфките е в страничната част. 

Добър избор за бюджетен протектор на вашият матрак. За да запазите за по-дълго вашият матрак, може да използвате този чаршаф с ластик като защитите матракът от намърсяване.

 

- Топ продукт 

- Чаршаф с ластик

- Ниска цена

- Продажба на едро 

- Пододящ за подрък


Чаршаф с ластик и две калъфки 

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 100/200 и една стандартна калъфка с цип - 39.00лв.

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 160/200 и две стандартни калъфки с цип - 48.00лв.

 

- Долен чаршаф с ластик за матрак с размери до 180/200 и две стандартни калъфки с цип - 57.00лв.

 

В случай, че не откривате вашият размер тук се свържете с нас за да изработим специално за вас чаршаф с ластик. Може да се изработят още калъфки или плик по ваши размери. 

 

- Произведено вТурция

- Състав памучен плат ранфорс 

- Изпиране на 30 градуса, без използване на белина, не сушете в сушилня

 

Ако имате допълнителни въпроси за Спалното бельо, нещо не сте наясно или просто желаете под някаква форма да Ви консултираме допълнително, не се колебайте да се свържете се с нас! Нашите консултанти ще Ви обърнат нужното внимание и ще Ви направят възможно най-доброто предложение спрямо Вашите изисквания. Убедете се сами, погледнете различните варианти за връзка с нас в раздел "Контакти".