Copyright © 2023. All Rights Reserved

Новооткрит фирмен магазин Спално бельо - ЗАРИ

24 август 2020
Новооткрит фирмен магазин Спално бельо - ЗАРИ

Къде да ви открием?

За Ваше улеснение отвори врати фирменият ни магазин, с локация гр. София, жк. Люлин 3, бул. Царица Йоанна, бл. 387 (до Метростанция "Люлин"), с Работно Време: Понеделник до Петък: 10:00 - 19:00, Събота и Неделя: 10:00 – 18:00.

 

Какво предлагате в магазина?

На място винаги ще може да откриете, всички стандартни размери за Вашето легло с огромен избор от дизайнерски щампи. Можете да закупите и възглавница на неустоимо ниска цена, покривало за легло / шалте, чаршаф, както и почти всички артикули, които виждате в нашият сайт. Също така имаме отделено магазинно пространство в което ще предлагаме продукти от нашите ежемесечни разпродажби: нестандартни размери, артикули с минимален дефект или просто последни бройки на намаление от и без това ниските цени които предлагаме. Така примерно една калъфка за възглавница може да Ви излезе скромните 0.99лв. и ще имате и предимството да видите с очите си какво купувате.

 

Със какво се различавате?

Но ние не приключваме само с горе описаното!
Вече, освен спално бельо и домашен текстил, предлагаме артикули с професионална бродерия, отново на неповторими цени! Два вида кърпа за кръщене ( 50/90 и 70/140). Всичко се прави персонализирано (Име, Дата) и може да се добавят и неща по Ваша преценка. Пътечка за прохождане, отново персонализирана с размер 50/150 и както посочихме в предното изречение, може да се добави нещо по Ваш дизайн или идея! И още много артикули свързани с бродерията: Калъфка-Визитка, Възглавница-Визитка, Маски за лице и други наши предложения. И все пак отново не приключваме! Магазинното пространство е разделно на две. А в другата, част е разположен новият ни детски бранд – СИМС. Създаден, за да обедини всичко нужно за отглеждането на едно дете. Със крайна цел, отново да бъде на достъпни цени и отново да няма никакъв компромис в качеството, също като Спално бельо – ЗАРИ! СИМС предлага различни видове дрехи и аксесоари за възраст от 0 до 12 години. Кът зареден с играчки за всяка възраст, както и пространство с детска козметика и бебешки аксесоари (шишета, биберони и т.н.)!

 

Мога ли да направя предварителна поръчка от вашият сайт?

Винаги може да си поръчате нещо предварително тук, в нашият сайт, или във фейсбук страницата ни. Съответно, при потвърждението на поръчката просто кажете, че желаете да ги вземете от нашият новооткрит фирмен магазин. Така Ви предлагаме още един допълнителен вариант за доставка, в които може да спестите пари от куриерите. Да се разходите. И не на последно място да разгледате останалият ни асортимент, както и новият ни бранд СИМС.

Очакваме Ви!

Месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил

Спално бельо - ЗАРИ - производство на спални комплекти и домашен текстил. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със спалното бельо!

прочети още
Спално бельо от 5 части с два плика - Няколко ТОП предложения

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко реда да Ви обясним най - важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор за качествено и евтино спално бельо с два плика! 

прочети още
Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Спално бельо ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Обновете визията на вашият хотел, или разширете асортимента на вашият магазин на символични цени! Възползвайте се! За да достигнете до ниските цени, просто се свържете с нас и направете поръчка поне за скромните 150 лв.! На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя! Потърсете ни, няма да съжалявате! 

прочети още
Авторски права върху нашите снимки

Вече официално повечето снимки в нашият сайт и във фейсбук страницата ни са с авторско право към фирма: "ЗАРИ 122015" ЕООД. От тук нататък ще държим да не се използват, без наше позволение и ако се използват то да е само за нашите артикули. Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Попадали сме на подобни случай и за това предприехме крайни мерки.

прочети още