Copyright © 2020. All Rights Reserved

Месечна разпродажба на Спално бельо - ЗАРИ

24 юни 2020
Месечна разпродажба на Спално бельо - ЗАРИ

Да предположим, че желаете да си закупите НОВ Спален Комплект, но не можете сега да си го позволите, или просто не Ви остава време да разгледате и да харесате нещо което ще предаде нужният уют, ще е по Ваш вкус и същевременно с сте в крак с модните тенденции.

Ето го Вашето решение!

Неустоимо евтино със нужното качество и изработени десени от дизайнери! Да, възможно е! Месечната ни разпродажба представлява наши артикули, който са последни бройки, или просто са с някакъв минимален дефект. Ние ги продаваме на символични цени с нулева или съвсем малка надценка. Нашата цел е вместо тези неща да чакат поправка и да си вдигат цената (все пак времето и работата струват пари), или просто да чакаме поръчка точно за този размер, точно за този модел. Да ви го предложим по начин, който ще Ви привлече и знаем че ще останете доволни! Защото ние сме производителите, предупредили сме Ви за минималният (дефект), ако има такъв! И ви го даваме на повече от ниска цена! Защото ние сме производители на тези артикули и знаем много добре какво Ви продаваме. Е и ние сме хора и понякога грешим и допускаме неточности, но поне знаем как да се отнесем към клиента и как да го компенсираме! 

Сега отново да си дойдем на думата. Всеки месец след 10-то число, ние качваме на нашата страница във фейсбук (Спално бельо и Домашен текстил - Зари) различни продукти, с различни размери на дадената РАПРОДАЖБА! Това са единични бройки, който са описани една по една и да кажем, че не повече от половината са с някакъв минимален дефект (дефектите са отделени от другите артикули на разпродажба в сайта, в отделна страница в раздел "Разпродажби на нашите артикули"), този раздел ще го откриете в меню "Продукти". Като ние винаги прикачваме снимка на дефекта и го описваме подробно. Факт е, че все повече хора проявяват интерес към разпродажбата на памучно спално бельо и чакат с нетърпение нашите предложения.

Не я пропускайте, гарантираме Ви, че няма да съжалявате! Погледнете раздел "Разпродажби", за да придобиете още по-ясна представа за това какво представлява едно наше такова събитие. Също така там има и изминали наши разпродажби като примери!

Новооткрит Фирмен Магазин "Спално бельо - ЗАРИ"

Заповядайте в нашият фирмен магазин в гр. София, който се намира на бул. Сливница №92 (до Метростанция "Сливница"). Там ще откриете всички наши продукти, както и нововъведенията ни (Възглавници, Покривало за легло, Кърпи за кръщене, Пътека за прохождане и др.). Вижте още...

прочети още
Спално бельо 5 части - Няколко ТОП предложения за качествено и евтино спално бельо с два плика

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко редове да Ви обясним най- важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор! 

прочети още
Защо е толкова важно да спим?

Да си задаваме такъв въпрос може на пръв поглед да изглежда глупаво и ненужно – та как така не знаем защо е важен сънят? Все пак не се питаме защо е важно сиренето или защо е важно да ходим на планина... Та това е любимият ни, прекрасен СЪН! Нали всяка вечер си лягаме и.... заспиваме, и на сутринта ставаме и това продължава години, години наред – няма как нещо, което продължава толкова дълго, да не е важно!

прочети още
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго.

прочети още