Copyright © 2023. All Rights Reserved

Месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил

24 юни 2020
Месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил

За кого е предназначена нашата разпродажба на спално бельо?

Да предположим, че не сте от най – претенциозните и желаете да си закупите НОВ Спален Комплект. Или просто не Ви остава време да разгледате и да харесате нещо което ще предаде нужният уют, ще е по Ваш вкус и същевременно с сте в крак с модните тенденции.

 

Ето го решението за вашият дом!

Неустоимо евтино, с нужното качество и изработени десени от дизайнери! Да, възможно е! Месечната ни разпродажба представлява наши артикули, който са последни бройки, или просто са с някакъв минимален дефект. Ние ги продаваме на символични цени с нулева или съвсем малка надценка. Нашата цел е вместо тези неща да чакат поправка и да си вдигат цената (все пак времето и работата струват пари), или просто да чакаме поръчка точно за този размер, точно за този модел. Да ви го предложим по начин, който ще Ви привлече и знаем че ще останете доволни! Защото ние сме производителите, предупредили сме Ви за минималният дефект (ако има такъв)! И ви го даваме на повече от ниска цена! Защото ние сме производители на тези артикули и знаем много добре какво Ви продаваме. Е и ние сме хора и понякога грешим и допускаме неточности, но поне знаем как да се отнесем към клиента и как да го компенсираме!


Сега да си дойдем на думата за разпродажба на спално бельо и домашен текстил!

Всеки месец след 10-то число, ние качваме на нашата страница във фейсбук (Спално бельо и Домашен текстил - Зари) различни продукти от нашият разнообразен асортимент. Със различни размери, които важат за дадената месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил! Това са единични бройки – чаршафи, калъфки, покривала за легло, кърпи, покривки, халати, понякога дори цели спални комплекти. Те са описани една по една и държим да подчертаем, че не повече от половината са с някакъв минимален дефект (дефектите са отделени от другите артикули на разпродажба в сайта, в отделна страница в раздел "Разпродажби на нашите артикули"), този раздел ще го откриете в меню "Продукти". Като ние винаги прикачваме снимка на дефекта и го описваме подробно. Факт е, че все повече хора проявяват интерес към разпродажбата на памучно спално бельо и чакат с нетърпение нашите предложения.

Не я пропускайте, гарантираме Ви, че няма да съжалявате! Погледнете раздел "Разпродажби", за да придобиете още по-ясна представа за това какво представлява едно
такова наше събитие. Също така там има и изминали наши разпродажби като примери!

Спално бельо от 5 части с два плика - Няколко ТОП предложения

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко реда да Ви обясним най - важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор за качествено и евтино спално бельо с два плика! 

прочети още
Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Спално бельо ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Обновете визията на вашият хотел, или разширете асортимента на вашият магазин на символични цени! Възползвайте се! За да достигнете до ниските цени, просто се свържете с нас и направете поръчка поне за скромните 150 лв.! На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя! Потърсете ни, няма да съжалявате! 

прочети още
Авторски права върху нашите снимки

Вече официално повечето снимки в нашият сайт и във фейсбук страницата ни са с авторско право към фирма: "ЗАРИ 122015" ЕООД. От тук нататък ще държим да не се използват, без наше позволение и ако се използват то да е само за нашите артикули. Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Попадали сме на подобни случай и за това предприехме крайни мерки.

прочети още
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго.

прочети още