Copyright © 2023. All Rights Reserved

Евтини Памучни Кухненски Кърпи 30/50

5,50 лв. 3,30 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Кухненски кърпи

Страхотни, Евтини, Памучни. Кухненски Кърпи за ръце, също подходяща и за полиране с размер 30/50. Със изцяло памучен състав, тя идеалният избор за интензивна ежедневна употреба. Мека на допир, с висока попиваемост, подходящ избор за всяко едно домакинство. Предлагаме я в няколко различни цвята, така че да можете да я закачите спокойно на видимо място и същевременно с това да я съчетаете с Вашият интериорен дизайн.

- Страхотна и достъпна цена!

- Идеален избор да допълните Вашата поръчка!

- Различни цветове!

- ТОП Качество!

- Натурален памучен продукт!


Кухненската кърпа е със стандартен размер 30/50. Предлагаме Ви я в следните цветове: Тъмно Синьо, Бордо, Синьо, Розово и жълто. Цената
в момента е намалена на 3,30лв. за брой. След като направите Вашият избор и намерите най - подходящият за Вас цвят, го потърсете в падащото меню и добавете продукта във Вашата виртуална количка за пазаруване. Ако желаете други цветове, просто се свържете с нас.

Произход: Турция

Състав: 100% памук

Специално за Вас, срещу символично оскъпяване, можем да бродериаме кърпата по Ваш избор (Надпис, Лого и др.). Така ще можете да разнообразите визията на Вашата кухня, или да направите перфектният подарък на Ваш близък.

Това също е идеалният избор за Вашият търгоски обект (Магазин, Хотел, Ресторант, Къща за гости, Фитнес, Спа Център и всичко свързано с интензивна употреба. При интерес от Ваша страна се свържете с нас (раздел "Контакти") и получете специално изготвена по Ваши изисквания оферта с цени на едро.

Нека Ви припомним, че ние сме производители на спално бельо и това е един от артикулите, които е идеален за добавка към Вашата поръчка. Така няма да заплащате допълнителни доставки. Ако сте поръчвали от нас, знаете, че ние не правим компромис с качеството на нашите продукти и Ви гарантираме, че и с този артикул е така. Той е отговор на Вашите многобройни запитвания от доволни клиенти, който са търсили подобни неща при нас, защото ни имат нужното доверие. Нашият стремеж е ние да отговаряме на Вашите изисквания по възможно най - бързият начин, а Вие търсите при нас точно това - Качествен продукт на достъпна цена.

Продължавайте да ни следите и да ни давате Вашите ценни съвети. Както виждате, ние се вслушваме във Вас и така се получиха някой от най - ценните ни артикули. Следете и не пропускайте нашите нови предложения!