Copyright © 2023. All Rights Reserved

Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

25 февруари 2019
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик се изработва, за да имате по-голям комфорт при Вашият сън. Обхваща всички страни на матракът Ви, така че чаршафът е винаги изпънат и много трудно може да се набере колкото и да се въртите нощем, така сънят Ви става доста по-спокоен и приятен. Спрямо цена, качество и комфорт е несравнимо с нищо друго. Давате ни размерите на Вашият матрак и ние започваме изработката му. Така е измислено, че да е достъпно за всяко едно домакинство. Оскъпяването е с около 4-5лв. на обикновенните размери, но то главно се дължи на това, че се зашива ластик в четирите ъгъла на чаршафа, както и на това, че дължината на чаршафа се крои по широчината на платът и се изразходва повече плат, за това и на повечето десени при чаршаф с ластик, картинката се обръща на една страна. Тази минимална инвестиция ще Ви донесе в пъти по-спокоен сън. Изработката на чаршаф с ластик варира между 12 и 18лв. с включени калъфки от материя "Хасе" (100% памук), но може да се изработи и от "Ранфорс". Не се колебайте, а ни потърсете и се уверете сами в качеството което Ви предлагаме.

Новооткрит Фирмен Магазин "Спално бельо - ЗАРИ"

Заповядайте в нашият фирмен магазин в гр. София, който се намира на бул. Царица Йоанна бл.387 (до Метростанция "Люлин"). Там ще откриете всички наши продукти, както и нововъведенията ни (Възглавници, Покривало за легло, Кърпи за кръщене, Пътека за прохождане и др.). Вижте още...

прочети още
Месечна разпродажба на Спално бельо - ЗАРИ

Спално бельо - ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със Спалното бельо!

прочети още
Спално бельо 5 части - Няколко ТОП предложения за качествено и евтино спално бельо с два плика

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко редове да Ви обясним най- важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор! 

прочети още
Защо е толкова важно да спим?

Да си задаваме такъв въпрос може на пръв поглед да изглежда глупаво и ненужно – та как така не знаем защо е важен сънят? Все пак не се питаме защо е важно сиренето или защо е важно да ходим на планина... Та това е любимият ни, прекрасен СЪН! Нали всяка вечер си лягаме и.... заспиваме, и на сутринта ставаме и това продължава години, години наред – няма как нещо, което продължава толкова дълго, да не е важно!

прочети още