Copyright © 2023. All Rights Reserved

Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

25 февруари 2019
Комфорт за всеки - Чаршаф с ластик

Долният чаршаф с ластик е предназначен да подобри вашия комфорт и качество на съня. Чрез обхващане на всички страни на вашия матрак, той гарантира, че чаршафът остава изпънат и свободен от гънки, което води до по-спокоен и приятен сън. С несравнимо съотношение цена-качество и комфорт, той е достъпен за всяко домакинство.


Персонализирана изработка и достъпност


За да поръчате чаршаф с ластик, просто ни предоставете размерите на вашия матрак и ние ще започнем производството му. Неговата достъпност се крие в неговата простота - той е проектиран да бъде достъпен за всеки, независимо от бюджета. Въпреки това, минималното увеличение на цената се дължи основно на добавянето на ластик и по-голямото количество използван плат.


Предимства на чаршафа с ластик


Чаршафът с ластик предлага няколко предимства пред традиционните чаршафи:

  1. Подобрена изпънатост: Чрез зашиване на ластик в четирите ъгъла, чаршафът плътно обхваща матрака, предотвратявайки събирането му и осигурявайки гладка повърхност за сън.

  2. Лесна поддръжка: Тъй като чаршафът е прилепнал към матрака, той е по-лесен за смяна и поддържане.

  3. Спестяване на пари: Въпреки минималното увеличение на цената, ползите от чаршафа с ластик далеч надхвърлят цената му, осигурявайки по-добър сън и удължавайки живота на вашия матрак.


Различни опции за плат


Освен добре познатото на всички трико (което по принцип не е изобретено за спално бельо), ние предлагаме още две различни опции за плат за вашия чаршаф с ластик:

  1. Хасе: Изработен от 100% памук, този здрав и издръжлив плат осигурява меко и удобно усещане за спокоен сън.

  2. Ранфорс: Известен със своята издръжливост и мекота, ранфорс е друг чудесен избор за чаршаф с ластик, осигуряващ комфорт и стил за вашата спалня.


Защо да изберете чаршаф с ластик?


Минималната инвестиция в чаршаф с ластик ще ви донесе множество ползи, включително:

  1. По-спокоен и приятен сън

  2. Подобрена изпънатост и намаляване на гънките

  3. Лесна поддръжка и смяна

  4. Достъпност за всяко домакинство

Не се колебайте да се свържете с нас, за да поръчате вашия чаршаф с ластик и да изпитате разликата в качеството на съня. Ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете комфорта и релаксацията, от които се нуждаете, за да се събудите освежени и готови за деня.

Месечна разпродажба на спално бельо и домашен текстил

Спално бельо - ЗАРИ - производство на спални комплекти и домашен текстил. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със спалното бельо!

прочети още
Спално бельо от 5 части с два плика - Няколко ТОП предложения

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко реда да Ви обясним най - важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор за качествено и евтино спално бельо с два плика! 

прочети още
Цени без конкуренция за Вашият хотел/магазин

Спално бельо ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Обновете визията на вашият хотел, или разширете асортимента на вашият магазин на символични цени! Възползвайте се! За да достигнете до ниските цени, просто се свържете с нас и направете поръчка поне за скромните 150 лв.! На фона на моментната криза и повишаването на почти всички цени във всякакви браншове, ние сваляме цените на едро на всички наши продукти. Можем да Ви предложим над 100 разновидности на щампи, както и изработката им от различна материя! Потърсете ни, няма да съжалявате! 

прочети още
Авторски права върху нашите снимки

Вече официално повечето снимки в нашият сайт и във фейсбук страницата ни са с авторско право към фирма: "ЗАРИ 122015" ЕООД. От тук нататък ще държим да не се използват, без наше позволение и ако се използват то да е само за нашите артикули. Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Попадали сме на подобни случай и за това предприехме крайни мерки.

прочети още