Copyright © 2022. All Rights Reserved

Памучна коледна покривка - Червена

17,99 лв. 8,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Червена коледна покривка

Представяме Ви едно страхотно допълнение към Вашата украса за един от най - светлите празници, а именно Коледа. Подарете си уют и празнично настроение всяка вечер в едни от най - запомнящите се дни в годината. С този наш продукт, освен всичко описано в предните изречения, придавате свежест и качество. А за последното Ви гарантираме ние, като производители. Тази коледна покривка е изработена от изцяло памучна и антибактериална материя.

Това също е страхотен вариант за подарък, ако не на самите Вас, то поне на Ваш близък. Създайте настроение и накарайте ближният да се усмихне от сърце. Поръчайте бързо и лесно, а след това получете артикули с възможност за преглед преди да заплатите.

- Съвременен дизайн

- Високо качество на изобразените елементи

- Страхотен подарък

- Висококачествена антибактериална материя

- ТОП Продукт


Тази покривка се предлага в следните размери:


- Червена Коледна Покривка изработена в размер 120/160 на цена от 8,99лв.


- Червена Коледна Покривка изработена в размер 120/180 на цена от 9,99лв.


- Червена Коледна Покривка изработена в размер 120/200 на цена от 10,99лв.


- Червена Коледна Покривка изработена в размер 120/220 на цена от 11,99лв.

 

Премерете хубаво и изберете най - подходящият размер за Вас, или за Вашият близък. Може да намерите изборът си в падащото меню и след това с няколко бързи стъпки да завършите Вашата поръчка. Размерите които сме описали, са на покривката, това НЕ са размерите на Вашата маса!Произход на покривката: България

Производител на покривката: „ЗАРИ 122015“ ЕООД

Състав на плата на покривката: 100% Памук

Поддръжка на покривката: Да се изпира до 40 градуса, да не се пере с избелващи препарати да не се суши в сушилняТози продукт е подходящ  да заредите Вашият търговски обект. При интерес от Ваша страна, побързайте и се свържете с нас, защото количествата са ограничени. Нашите консултанти ще Ви предоставят цени за търговци на едро и Ви гарантираме, че ще дадем старт на едно дълго и качествено сътрудничество. Очакваме Вашите запитвания.