Copyright © 2023. All Rights Reserved

Капитонирана възглавница - РЕЛАКС

15,40 лв. 7,70 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Капитонирана, евтина, комфортна възглавница "Релакс" със стандартен размер 50/70 за неповторимо удобство на Вашият сън с пълнеж от млян дунапрен.

Почуствайте се неповторимо и удобно. Все едно, че спите върху облаци през цялата нощ. Тази възглавница е така изработена, за да не Ви запарява излишно, а да поддържа през нощта телесната Ви температура, като Ви създаде един приятен и неповторим сън. Мляният дунапрен е идеален за повечето пози на сън, така че винаги да може да оформите Вашите индивидуални нужди.


- Външната част на възглавницата е изработена от микрофибър
- Пълнеж млян дунапрен
- Произведено в България
- Стандартен размер: 50/70

Продукт който е идеален за подарък. Подходящ за всеки дом и за всеки който желае да придаде, нужният комфорт на себе си, или на своите гости, на повече от примамлива цена! Сънят е един от най-важните фактори в нашият живот. Не бива да го подценяваме, или да го зачеркваме с лека ръка, защото това е времето в което нашето тяло почива, релаксира и се възстановява. Това ни кара да се грижим по възможно най-добрият начин за Вашият сън. Ето защо ние се стремим да произвеждаме високо качествено спално бельо и почти всичко свързано с него, по възможно най-добрият и подходящ за всеки клиент начин. От материали които, ще ви придадът комфорта от който имате нужда и най-вече според Вашите изисквания. Стремим се да бъдем различни до толкова, до колкото да имаме предложение за всеки един стил на нашите клиенти.

Невероятно ниската цена е достъпна за всички, подарете почивка и сладък сън на себе си и своите близки. Защото възглавницата със сигурност е един важен елемент от обзавеждането на вашата спалня за да имате добър и качествен сън през цялата нощ.

Направете този продукт идеален за Вас, като поръчате и калъфка според Вашите изисквания за цветова гама и материал. Изберете някой от нашите многобройни десени и щампи и се свържете с нас. Наслаждавайте се изцяло на мекотата, качествто и комфорта който ще Ви придадем. Вашият сън е важен за нас!