Copyright © 2023. All Rights Reserved

Калъфка за възглавница

Избор на калъфка за възглавница:

За да направите правилният избор, първо си изберете желаната от Вас материя за спално бельо. По - долу ще откриете три различни материи: Поликотън, Хасе и Ранфорс. Ако сте разглеждали нашият сайт, значи сте наясно с видовете материи, но нека да кажем отново най-важното за тях. Поликотън е смес между 60% памук и 40% полиестер, това е възможно най-бюджетният вариант за избор на калъфка. Следва материя Хасе, тя е изцяло памучна. Характеризира се с това, че е с по - малко нишки на квадратен сантиметър (около 45бр.) и съответно не е чак толкова плътна, но пък за сметка на това е доста по - евтина от останалите памучни материи. Третият вариант материя предложен от нас е Ранфорс. Плътна и издръжлива изцяло памучна материя на достъпна цена. Със около 64 нишки на квадратен сантиметър, както казваме на всякаде това е разумният комфорт! Приемлива цена, високо качество! Доближава се доста до памучният сатен и перкал, но цената е в пъти по изгодна. 

Подходящ размер на калъфка:

Попринцип наложеният стандарт е с големина 50/70 сантиметра. Не се притеснявайте, ако Вашата възглавница е с различни размери, потърсете ни. Сблъсквали сме се с всякакви размери на възглавници и смеем да твърдим, че можем да изработим всичко свързано със спалното бельо! Просто трябва да ни кажете размера на Вашата възглавница, ние отпускаме резерва (свиваемост) и я правим точно по Вашето виждане. Другият наложен стандарт е за детска калъфка с размер 35/45 сантиметра. Тук важи абсолютно същото, като описаното в предишните редове.

Цвят, щампа, материя:

Нашите артикули постоянно се допълват, а други пък може да са свършили вече. Сайта постоянно се обновява. Така че, ако не намирате това което търсите, като цвят, матери, или стил. Веднага се свържете с нас (раздел "Контакти"). Със сигурност ще можем да Ви предложим неща, които все още не са качени тук. Може да се свържете с нас, ако желаете и просто нещо по не стандартно, като различна материя (Сатен, Перкал, Крепон), или пък, ако просто не намирате подходящият цвят, или щампа. Може да добавим цип на всяка една калъфка, дори и да не го виждате долу като опция. Просто ни потърсете, на Ваше разположение сме!

Подреди по