Copyright © 2023. All Rights Reserved

Памучна Калъфка 50/70 с цип - Червена

6,30 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Евтина памучна калъфка с цип - Червена.

Страхотна и елегантна калъфка изработена от 100% Памучно Хасе в стандартен размер 50/70см., за стандартна възглавница. Приляга на всяка спалня, особено когато желаете да разнообразите Вашата визия, или да съчетаете този продукт с Ваш комплект в подобен цвят.

Закопчаването с цип Ви гарантира едно повече от комфортно поставяне на Вашата възглавница и никакъв вариант в който да се размести калъфката! Което е равно на спокоен сън през цялата нощ!

Поръчайте и купете сега

Поръчайте тази калъфка и няма да съжалявате, лесна за поддръжка и бързо съхнеща материя която не се мачка. Подходяща за всякакви възрасти. Тя ще Ви придаде комфорт на изцяло памучен плат, а качеството на изработка ще Ви накара да не я сваляте от възглавницата си. Но все пак ще се наложи да я изпирате от време на време. Правете го до 40 градуса и не използвайте избелващи препарати или сушилня.

Като производител на Спално бельо, съответно и на този артикул Ви препоръчваме да го съчетаете с някой от нашите Спални Комплекти в този или подобен нюанс. Така ще можете да разнообразявате редовно визията и изгледа на Вашето спално помещение, а същевременно с това винаги ще имате резервен вариант с който да подмените при всякакви обстоятелства (най - вече нацапвания), калъфката която използвате в даденият момент.

Ниската цена на артикула позволява, да поръчате повече от един брой и винаги да разполагате с комфорт и качество под ръка. А ако желаете можем да изработим подобен на този артикул в друг нюанс, а защо не цвят, или размер. Предлагаме изработката на нестандартни размери на всички артикули които произвеждаме, просто се свържете с нас, обяснете ни какво точно желаете и ние ще удовлетворим Вашите желания на възможно най-ниска и достъпна цена. При интерес от Ваша страна опитайте, гарантираме Ви добро обслужване и най-вече, че няма да мине много време и пак ще ни потърсите - вече убедени в нашите думи!


Ако желаете допълнителна информация се свържете с нас в чата който се появява долу в дясно, или за други методи - погледнете раздел "Контакти".

Производител - Спално Бельо Зари / Зари 122015 ЕООД


Произход – Български


Размер: 50/70


Използвани материи: 100% Памучни