Copyright © 2023. All Rights Reserved

Ранфорс Калъфка 50/70 с цип

7,20 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Страхотна и елегантна калъфка


Изработена от ЛУКС материята Ранфорс в стандартен размер 50/70см.. Белият цвят приляга страхотно на всяка спалня. Продукта е подходящ винаги когато желаете да разнообразите визията на стаята си, или да съчетаете Ваш комплект с изискан дюс цвят.

Закопчаването с цип Ви гарантира едно комфортно поставяне на Вашата възглавница и съответно няма вариант в който възглавницата да се размести в калъфката или обратното!Поръчайте тази калъфка и няма да съжалявате.


Тя ще Ви придаде комфорт на изцяло памучен плат който поддържа телесната Ви температура, а качеството на изработка ще Ви накара да желаете да използвате постоянно. Но все пак от време на време ще Ви се наложи да я изпирате. Препоръчваме Ви да го правите до 40 градуса и да не използвате никакви избелващи препарати и сушилня машина.

Като производител на Спални Комплекти, съответно и на тази калъфка Ви препоръчваме да я съчетаете с някои от нашите предложения за Спално бельо в този или подобен нюанс. Така винаги ще можете да разнообразявате визията и изгледа на Вашето спално помещение и не на последно място винаги ще имате резервен вариант с който да подмените калъфката която използвате в даденият момент.

Ниската цена спрямо качеството което предлагаме на артикула позволява, да поръчате повече от един брой и винаги да разполагате с комфорт под ръка. При Ваше желание можем да изработим и други артикули в друг нюанс или размер. Предлагаме изработката на нестандартни размери на всичко което произвеждаме. При интерес просто се свържете с нас, обяснете ни какво точно желаете и ние ще ги изпълним на възможно най-ниска и достъпна цена. Гарантираме Ви добро обслужване. Няма да мине много време и пак ще ни потърсите - вече убедени в нашите думи!

Свържете се с нас и няма да съжалявате. Погледнете раздел "Контакти".

Производител: Зари 122015 ЕООД - България
Размер на калъфката: 50/70
Използвани материи: 100% Памук – Ранфор
сМоже да поръчате тази калъфка и за Вашият търговски обект


Подходящ артикул за вашият хотел, къща за гости или вила. С мекотата и нежността на допир на плата гарантираме, че гостите Ви ще останат доволни и отпочинали. За оферти на едро, ни пишете на имейл info@spalnobelyozari.eu наш служител ще изготви най - добрата оферта за вас.