Copyright © 2023. All Rights Reserved

Калъфка 50/70 Поликотън от Спално бельо - ЗАРИ

4,65 лв. 3,49 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Достъпна и красива калъфка за възглавница.

Представяме Ви един страхотен, елегантен и не на последно място бюджетен избор на нашата евтина Калъфка за възглавница в стандартен размер 50/70. Променете визията на Вашата спалня с нашите предложения в различни цветове. Този продукт е изключително подходящ когато желаете да промените и разнообразите изгледа който придава Вашата спалня. Предлагаме ви различни цветове и щампи, за да можете лесно да съчетаете калъфките с Вашето спално бельо.

Ниската цена която Ви предлагаме, позволява да експериментирате и да намерите точно това което търсите. Материята Поликотън, стана изключително популярна, най - вече заради бюджетната цена и това, че се доближава до другите памучни материи. Поддръжката на калъфката е изключително лесна, изпира се до 40 градуса, не се използва сушилня, не се използват и избелващи препарати, за да може цветовете да се запазят по дълго време.Калъфка произведена от нас за Вас!


Не забравяйте, че ние сме производители на спално бельо, съответно и на тази калъфка. Препоръчваме Ви да съчетаете тази калъфка с някое от другите наши предложения в подобни нюанси. Така винаги ще имате резервен вариант за подмяна на калъфката която използвате и не на последно място, ще видите сами разликата между тази материя и останалите наши памучни спални комплекти.

Ниската цена която предлагаме на този артикул, позволява да поръчате повече от един брой и винаги да разполагате с уют, свежест и разнообразие под ръка. При проявено желание от Ваша страна, предлагаме изработка и на нестандартни размери. Ако проявите интерес, просто се свържете с нас, обяснете на нашите консултанти от какво точно имате нужда и ние ще изпълним Вашите желания във възможно най - кратки срокове, на повече от ниски и достъпни цени. Това което можем да допълним е, че Ви гарантираме добро
обслужване от професионалисти в нашата сфера.

Може да поръчате избраният от Вас цвят на снимката в падащото меню!

Свържете се с нас, ако имате нужда от допълнителна консултация и се убедете в нашите думи!

Производство на Калъфката:
Българска - Зари 122015 ЕООД
Размер на калъфката: За стандартна възглавница 50/70
Състав на материята: 60% Памук, 40% Полиестер


Възможност за изработка на спално бельо на едро!Ако желаете да поръчате този артикул за вашият търговски обект, хотел, къща за гости или вила, се свържете с нас, за да Ви предоставим оферта с цени на едро. Най- бързо и удобно ще стане, като ни пишете на имейл info@spalnobelyozari.eu. Наш служител ще Ви изготви оферта специално по Вашите изискване и ще Ви обслужи във възможно най - кратки срокове.