Copyright © 2023. All Rights Reserved

Авторски права върху снимки

25 февруари 2019
Авторски права върху снимки

Вече официално повечето снимки на Спални Комплекти в нашият сайт са с авторско право към нашата фирма "ЗАРИ 122015 ЕООД". От тук нататък ще държим и следим да не се използват, без наше позволение където и да е било и ако се използват то да е само за нашите артикули (произведени от нас). Така ще се опитаме да намалим злоупотребата , защото не сме сигурни в качеството което Ви предлагат със нашите снимки, а повечето клиенти ни разпознават вече само по тях. Не са един или двама онлайн търговци (сайт, facebook), който злоупотребяват с това. Попадали сме на подобни случай в който наши клиенти си мислят, че пазаруват наши артикули и за това предприехме крайни мерки. Направихме няколко професионални фотосесии на най-продаваните ни десени и сложихме воден знак на снимките, така че лесно да ги познаете. Остатъка от снимките са не предосъпени от производителите на плата. За това Ви молим, ако имате и най-малкото съмнение за злоупотреба, веднага да ни уведомите. Благодарим Ви за разбирането, а ние ще се реваншираме по подобаващ начин!

Новооткрит Фирмен Магазин "Спално бельо - ЗАРИ"

Заповядайте в нашият фирмен магазин в гр. София, който се намира на бул. Царица Йоанна бл.387 (до Метростанция "Люлин"). Там ще откриете всички наши продукти, както и нововъведенията ни (Възглавници, Покривало за легло, Кърпи за кръщене, Пътека за прохождане и др.). Вижте още...

прочети още
Месечна разпродажба на Спално бельо - ЗАРИ

Спално бельо - ЗАРИ - Производство на Спални Комплекти. Нашата ежемесечна разпродажба предизвика все по-голям интерес в нашите клиенти. На символични цени може да си закупите: Памучен Спален Комплект, Долен чаршаф с ластик или абсолютно всичко което ние произвеждаме. Разберете как, кога и от къде може да се възползвате от неустоими наши предложения на всичко свързано със Спалното бельо!

прочети още
Спално бельо 5 части - Няколко ТОП предложения за качествено и евтино спално бельо с два плика

Спалното бельо е неизменна част от нашият живот, прегледайте някой от нашите ТОП предложения и разберете повече за спалното бельо с два плика. Много хора подценяват качеството на нашият сън. Един от най - търсените артикули напоследък е спално бельо 5 части! Но какво е това? Какви са предлаганите размери? Каква материя? На какво да обърнем внимание? Как да го изберем? Въпросите са много и ние ще се опитаме в следващите няколко редове да Ви обясним най- важното и най - вече да Ви помогнем в правилният избор! 

прочети още
Защо е толкова важно да спим?

Да си задаваме такъв въпрос може на пръв поглед да изглежда глупаво и ненужно – та как така не знаем защо е важен сънят? Все пак не се питаме защо е важно сиренето или защо е важно да ходим на планина... Та това е любимият ни, прекрасен СЪН! Нали всяка вечер си лягаме и.... заспиваме, и на сутринта ставаме и това продължава години, години наред – няма как нещо, което продължава толкова дълго, да не е важно!

прочети още