Copyright © 2023. All Rights Reserved

Често задавани въпроси (FAQ)

Как да поръчам?

Предоставяме Ви няколко варианта, чрез които може да поръчате от нас.Вариант 1.
Регистрирайте се в сайта. Влезте във вече готовата регистрация, изберете си от нашите артикули. След това отидете във Вашата кошница и натиснете "Поръчай". Попълнете данните, които ще Ви бъдат изискани там. Натискате "Продължи", автоматично ще Ви се появи карта, на която ще може да изберете най-близкият до Вас офис на "Еконт" - според адреса който сте въвели в предната стъпка. Готово. Заявката Ви е приета и наш служител ще се свърже с Вас, да я потвърди.

Вариант 2.
Посетете нашата фейсбук страница (https://www.facebook.com/home.textile.zari). Пишете на лично съобщение. Наш служител ще Ви отговори и ще Ви обслужи и приеме Вашата поръчка.

Вариант 3.
Пишете ни на нашият имейл (info@spalnobelyozari.eu), опишете ни какво точно желаете. Всеки продукт/артикул има над различните размери наименование. Пример с този продукт (https://www.spalnobelyozari.eu/bg-product-details-28.html): Сини Пеперуди, Цял комплект 200/215. Напишете ни Вашето име и фамилия, телефон и адрес за доставка. Наш служител ще Ви потвърди поръчката.

Вариант 4.
Просто ни потърсете на 0878379105.

Как да заплатя?

Заплащането става след като артикулът е вече при Вас.Ние Ви изпращаме продукта който сте избрали с наложен платеж, преглед и тест. За да може да разгледате и пипнете платът който сте избрали. Заплащането е след Вашето одобрение на нашите продукти и след като сте се уверили сами в качеството ни.

Как да разбера, че моята поръчка се изработва и е потвърдена?

След като сте поръчали артикул от нас. Ние в най-кратък срок (до 1 работен ден), ще се свържем с Вас (по e-mail или мобилен телефон), за да потвърдите поръчката и да Ви кажем кога ще бъде изпратена.

Вие ли изработвате всички артикули?

Да. Всички артикули са изработени от нашият екип.Ние закупуваме хиляди метри плат и ги изработваме на различни артикули. Целият процес на работа се провежда от наши специалисти, които са с огромен стаж в този бранш. Всичко започва от разкрояването на даден артикул, след това неговото ушиване и накрая привеждането му в търговски вид. Всеки наш служител, според позицията на която е, следи за точността, размерите и качеството. Кроячът при самото кроене оглежда целият артикул за някакъв дефект, шивачът е устремен да е перфектно ушито всичко, а накрая сгъвачите отново преглеждат първите две действия. Така гарантираме високото си качество на абсолютно всичко изработено от нас.

Защо всички продукти от 100% Памучна материя при Вас са на дължина 215см.?

Памучната материята "Хасе" е с производствена ширина на платът 220см. Като има и изключения, някои щампи пристигат при нас дори по-малко от 220см.. При кроене ширината на платът, става дължина на Вашият чаршаф. След като се направи подгъв от всякъде се губят 2см., и след първите няколко изпирания се губят още около 2см.. Затова ние искаме да сме честни спрямо нашите клиенти и Ви пишем размерите които реално ще пристигнат при Вас. Много наши колеги злоупотребяват с това нещо и пишат размер Примерно: 200/220, но реалният размер не е повече от 200/216см..

Това сме ние от Спално Бельо - ЗАРИ. Изберете вашят Спален Комплект на ниски и достъпни цени - произведен от нас, специално за Вас!

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас