Copyright © 2023. All Rights Reserved

Евтино шалте за единично легло

12,99 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Красиво двулицево покривало

Подновете стаята си, като поръчате едно от нашите шалтета с елегантни и нежни цветове. Какво получавате ли? Всъщност купувате едно евтино покривало за легло, а получавате свжест, комфорт и нова визия, защото нашите шалтета са със страхотно изображние на всеки един детайл. Изработено и капитонирано по възможно най - перфектният начин. Може да заложите на красиви и ефектни щампи, които да придадът желаният от Вас ефект, за уют и модни тенденции, изберете това което ще подхожда най - добре на вашата стая. Подсигурете стил като заложите на този неповторим десен с красиви орнаменти. Предлага се в размери 150/210 подходящ както за единично легло така и за персон и половина. Изработено от 100% полиестер, капитинирано изцяло с красиви фигури за да не се събира тънкия слой вата при изпиране в паралня машина. 

- Красива щампа

- Топ продукт

- Високо качество

- Евтино шалте

- Продажба на едро


Покривало за легло с матрак до 120см.

Със закупуване на този артикул, вие ще запазите вашите спални комплекти и ще им се наслаждавате на мекотата през цялата нощ. Няма да ги захабявате излишно през светлата част на денонощието, защото през целия ден ще се наслаждавате на красивите и ярки цветове на прекрасното покривало за легло, и ще може да се отдадете на заслужена почивка върху мека и комфортна материя.

Може да разнообразите и обстановката в хола като поставите покривалото на вашият диван така и вашите гости ще усетят уютът в дома ви, който създават модерните и дизайнерски щампи на шалтетата. Предложени от Спално Бельо ЗАРИ специално за Вас, нашите клиенти. Достъпна цена за всеки за да може да украси своя дом. Чудесен и евтин подарък, който ще влезне в употреба във всяка къща.

Продукт достъпен за всеки един от вас на ниска цена. Украсете една от вашите стаи в дома си, като поръчате капитонирано покривало за легло.  Изберете най - подходящият цвят и съчетайте с интериора на всяко едно от помещенията в своя дом - спалнята, хола, кухнята или детската стая. Изберете класическата щампа от красиви орнаменти съчетана с прекрасни цветове , която винаги е на мода. Неостаряваща тенденция и вечна класика с елегантно присъствие към всяка стая. 

 

- Българско производство.

- Състав полиестер

- Начин на третиране - пране до 40 градуса в пералня, без сушилня и избелващи препарати!

Подходящ продукт за хотел и къща за гости. Имате тематични стаи с различен интериор и търсите определени цветове и шарки. Не се колебайте да ни потърсите за да предложим това което търсите. За още размери или за поръчка на повече от един брой се свържете с нас на посочения телефон 0878 379 105 или ни пишете съобщение в чата, който се появавя долу в дясно. Не изчаквайте последният момент, защото бройките са ограничени!