12,99 лв.

Едноцветен Ранфорс Долен Чаршаф

Лукс във всяка спалня! Комфорт по всяко време! Ниска цена! 

Долен чаршаф изработен от чист памук. Спалното бельо от чиста и екологична тъкан не запарява. Плата поддържа телесната Ви температура, през лятото ще Ви държи прохладно, а през зимата топло. Лесен е за поддръжка, издръжливост на цветовете.


Отпуснете се след дългият ден върху изящната мекота на чаршафите от плат ранфорс. Подарете си заслужена почивка. Долният чаршаф може да се прибави към вече закупен спален комплект или да се свържете с нас за да го изработим с ластик. Ето и размерите които предлагаме, разбира се винаги има опция и за изработка на други размери. Пратете ни запитване, а нашите колеги ще отговрят на всички ваши въпроси.


-Чаршаф 130/240 препоръчваме за единично легло - 12,99лв.

-Чаршаф 160/240 препоръчваме за приста / персон и половина - 13,99лв.

-Чаршаф 180/240 препоръчваме за малка спалня - 14,99лв

-Чаршаф 200/240 препоръчваме за стандартна спалня - 15,99лв.

-Чаршаф 220/240 препоръчваме за голяма спалня - 17,99лв.

-Чаршаф 240/240 препоръчваме за голяма спалня - 19,99лв.


Памучна материя
Произведено от Спално Бельо ЗАРИ
Страна България, София
Третирайте в пералня до 40 градуса, без да използвате сушилня


- Продажба на едро

- Нестандартни размери
- Възможност за чаршаф с ластик 
- Супер качество
- Натурален продукт


Описаните размери чаршафи - са размерите на долният чаршаф, а не на Вашият матрак! Ако не сте сигурни кой размер е подходящ за Вас - просто ни се обадете на посочения телефон.


Направете запитване за цени на едро и оборудвайте своя хотел, къща за гости или магазин. Спалното бельо от ранфорс го препоръчваме за хора с чувствителна кожа. Материята от която са изработени спалните чаршафи е много трайна и при всяко пране става по - мека.Като производител на евтино и достъпно Спално бельо, ние се стараем да покрием всички Ваши изисквания и не случайно Ви предлагаме да изработим продукт по размери предоставени ни изцяло от Вас.

- +
Моля, изберете: