Copyright © 2023. All Rights Reserved

Бял долен чаршаф - Ранфорс

16,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Лукс по всяко време! Комфорт във всяка спалня! Ниска цена!

Долен чаршаф изработен от чист памук. Спалното бельо от чиста и екологична тъкан не запарява. Плата поддържа телесната Ви температура, през лятото ще Ви държи прохладно, а през зимата топло. Лесен е за поддръжка, издръжливост на цветовете.


Отпуснете се след дългият ден върху изящната мекота на чаршафите от плат ранфорс. Подарете си заслужена почивка. Долният чаршаф може да се прибави към вече закупен спален комплект или да се свържете с нас за да го изработим с ластик. Ето и размерите които предлагаме, разбира се винаги има опция и за изработка на други размери. Пратете ни запитване, а нашите колеги ще отговрят на всички ваши въпроси.

 

- Продажба на едро

- Нестандартни размери

- Възможност за добавяне на ластик

- Страхотно качество

- Натурален продукт


Бял долен чаршаф от материя "Ранфорс" в размери:

-Чаршаф 130/240 препоръчваме за единично легло - 16,40лв.

-Чаршаф 150/240 препоръчваме за единично легло - 18,40лв.

-Чаршаф 160/240 препоръчваме за приста / персон и половина - 19,60лв.

-Чаршаф 180/240 препоръчваме за малка спалня - 20,60лв.

-Чаршаф 200/240 препоръчваме за стандартна спалня - 22,60лв.

-Чаршаф 220/240 препоръчваме за голяма спалня - 24,60лв.

-Чаршаф 240/240 препоръчваме за голяма спалня - 25,60лв.

 

Описаните размери чаршафи - са размерите на долният чаршаф, а не на Вашият матрак! Ако не сте сигурни кой размер е подходящ за Вас, добавете по 20см. от всяка страна. Ако все пак продължавате да не сте сигурни, просто ни се обадете на посочения телефон.

 

Изцяло памучна материя!

Произведено от Спално бельо - ЗАРИ!

Третирайте в пералня до 40 градуса!

 

Направете запитване за цени на едро и оборудвайте своя хотел, къща за гости или магазин. Спалното бельо от ранфорс го препоръчваме за хора с чувствителна кожа. Материята от която са изработени спалните чаршафи е много трайна и при всяко пране става по - мека.Като производител на евтино и достъпно Спално бельо, ние се стараем да покрием всички Ваши изисквания и не случайно Ви предлагаме да изработим продукт по размери предоставени ни изцяло от Вас.